Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cristian Zamosteanu, acuzat pentru infractiuni care au prejudiciat statul cu 12 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Zamosteanu, acuzat pentru infractiuni care au prejudiciat statul cu 12 milioane de euro

Un om de afaceri din Iasi, Cristin Zamosteanu, foarte cunoscut in domeniul dezvoltatorilor imobiliari, a fost arestat miercuri, fiind acuzat de infractiuni economice care au prejudiciat statul cu 12 milioane de euro, anunta g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Tradare fara precedent in politica? Dan Barna, acuzat violent: mutarea care schimba perceptiile romanilor

Suntem la un pas de inceperea campaniilor electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar aliantele dintre partidele politice de-abia de-acum in colo incep sa se construiasca si sa se negocieze viitori candidati. insa, exista voci care acuza tradari in sanul propriilor organizatii de partid, acuzatii facute publice. Liviu David face acuzatii explozive la adresa liderului USR .

Atentie, romani! Reguli noi pentru turistii care merg in vacanta in Bulgaria

Mai multe tari au impus restrictii de calatorie din cauza epidemiei de coronavirus, pentru a limita raspandirea accelerata virusului care a speriat intreaga planeta. Una dintre acestea este Bulgaria, care incepand cu data de 28 iulie a schimbat regulile pentru cetatenii care vin din tara noastra. Atentie, romani! Reguli noi impuse pentru turistii care merg .

Nelu Tataru, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii. Ce patesc atunci cand revin acasa: Nu excludem si

Nelu Tataru vine cu vesti descurajatoare pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, traim o vara atipica si foarte grea pentru majoritatea cetatenilor. Concediile atat de mult asteptate au ajuns sa fie o arma impotriva propriei sanatati, dar cu toate acestea nu putem sa renuntam la ele. Ministrul Sanatatii avertizeaza ca toate persoanele .

Putin si Zelenski au discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe astazi

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au discutat duminica, telefonic, despre comflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe pe 27 iulie, au anuntat birourile acestora, transmite Reuters, citat de news. ro. Negociatorii ucraineni, rusi si ai OSCE au convenit o incetare completa a focului intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi din estul Ucrainei, de la sfarsitul lunii iulie, suspendand conflictul militar care a provocat peste 13. 000 de morti incepand din 2014.

Presedintele CJ Arges, Dan Manu, mesaj pentru cei care nu vor sa poarte masca: Nu doresc sa ajungem sa dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Arges, Dan Manu, transmite, miercuri, dupa ce masca de protectie a devenit obligatorie pentru argeseni inclusiv in spatiile deschise, ca scopul deciziei este de a nu se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )