Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele CJ Arges, Dan Manu, mesaj pentru cei care nu vor sa poarte masca: Nu doresc sa ajungem sa dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua

B1 B1,
Presedintele CJ Arges, Dan Manu, mesaj pentru cei care nu vor sa poarte masca: Nu doresc sa ajungem sa dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Arges, Dan Manu, transmite, miercuri, dupa ce masca de protectie a devenit obligatorie pentru argeseni inclusiv in spatiile deschise, ca scopul deciziei este de a nu se. continuă pe B1

Seful Consiliului Judetean Arges, mesaj catre cei care contesta purtarea mastii: Nu vreau sa ajungem sa dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua

Argesul este primul judet din Romania in care s-a decis obligativitatea purtarii mastii si in spatiile deschise, iar seful Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, le transmite locuitorilor care contesta aceasta masura ca judetul a ajuns intr-o situatie dramatica, din cauza cresterii accelerate a cazurilor de COVID-19: Nu vreau sa ajungem sa ne dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua.

Coronavirus: Guvernul de la Madrid, iritat de decizia Marii Britanii de a reinstitui carantina pentru cei care vin din Spania

Spania a sustinut duminica faptul ca ramane o destinatie turistica sigura, in pofida cresterii semnificative a numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus care a determinat Marea Britanie sa restabileasca masura izolarii la domiciliu pentru persoanele revenite de pe teritoriul spaniol, in mare parte turisti.

inchisoare de la 6 luni la 5 ani pentru cei care incalca ordinul de protectie

Potrivit unui proiect de lege adoptat azi de deputati, incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie este pedepsita cu inchisoare de la sase luni la 5 ani, potrivit News. ro.

Modificare de ULTIMA ORA! Carantina pentru cei care vin din 44 de state

Modificare de ULTIMA ORA! Autoritatile romane au actualizat lista statelor din zona galbena, cu risc epidemiologic ridicat, pe care acum se gasesc 44 de tari. Persoanele care se intorc din aceste tari trebuie sa intre in carantina 14 zile.

Mesaj dur in Arges catre cei care nu vor sa poarte masca

Dan Manu, presedintele Consiliului Judetean Arges, i-a indemnat pe locuitorii judetului sa poarte ma.

Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit. Ce vrea sa faca impreuna cu acesta

In urma cu o saptamana, Lidia Buble si Razvan Simion s-au reintalnit live dupa despartire, in platoul emisiunii Neatza de la Antena 1. El i-a ramas manager, iar, precum in mesajul care le anunta separarea, cei doi pare ca au ramas foarte buni prieteni si construiesc proiectul muzical inceput. Resentimente nu au ramas, drept dovada .

Tradare fara precedent in politica? Dan Barna, acuzat violent: mutarea care schimba perceptiile romanilor

Suntem la un pas de inceperea campaniilor electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar aliantele dintre partidele politice de-abia de-acum in colo incep sa se construiasca si sa se negocieze viitori candidati. insa, exista voci care acuza tradari in sanul propriilor organizatii de partid, acuzatii facute publice. Liviu David face acuzatii explozive la adresa liderului USR .

Studiu cu concluzii-surpriza: ce studii au, de fapt, cei care iau in deradere pandemia

Pe masura ce cazurile de infectare cu coronavirus au inceput sa creasca in Romania, tonul negationistilor a devenit, in mod paradoxal, si mai apasat. Numai ca cei care iau in deradere.

Gabriela Firea, raspuns la atacurile Pro Romania: Cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza

Gabriela Firea vine cu o reactie fulger la atacurile lansate de Victor Ponta si Robert Negoita la adresa sa. Primarul general al Capitalei spune ca cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza.

Putin si Zelenski au discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe astazi

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au discutat duminica, telefonic, despre comflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe pe 27 iulie, au anuntat birourile acestora, transmite Reuters, citat de news. ro. Negociatorii ucraineni, rusi si ai OSCE au convenit o incetare completa a focului intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi din estul Ucrainei, de la sfarsitul lunii iulie, suspendand conflictul militar care a provocat peste 13. 000 de morti incepand din 2014.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )