Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur

Online Sport Online Sport,
Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur

Suspansul s-a risipit joi seara si prestigioasa revista France Football a decernat Balonul de Aur pentru anul 2017, iar castigator este portughezul Cristiano Ronaldo. continuă pe Online Sport

El Mundo Deportivo: Cristiano Ronaldo va primi Balonul de Aur intr-o ceremonie la Turnul Eiffel

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va primi Balonul de Aur intr-o ceremonie la Turnul Eiffel, anunta El Mundo Deportivo. France Football urmeaza sa anunte, joi, numele castigatorului Balonului de Aur, insa marele favorit este fotbalistul portughez.

VIDEO Cristiano Ronaldo a castigat pentru a cincea oara Balonul de Aur

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit, joi, pentru a cincea oara in cariera trofeul Balonul de Aur, a anuntat France Football. Ceremonia a avut loc la Turnul Eiffel, relateaza News. ro.

VIDEO Cristiano Ronaldo a castigat a cincea oara Balonul de Aur. E la egalitate cu Messi

Cristiano Ronaldo, superstarul lui Real Madrid si al nationalei Portugaliei, a castigat al cincilea Balon de Aur, devansandu-l din nou pe Messi in ancheta de final de an a France Football.

Cristiano Ronaldo a castigat pentru a cincea oara Balonul de Aur

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit, joi, pentru a cincea oara in cariera trofeul Balonul de Aur, a anuntat France Football. Ceremonia a avut loc la Turnul Eiffel.

Cristiano Ronaldo, DECLARATIA care ii intristeaza pe fani! Vrea sa-si incheie cariera la...

Intrebat despre planurile sale de viitor, la ceremonia de inmanare a celui de-al cincilea sau Balon de Aur, organizata la Paris, Cristiano Ronaldo a anuntat ca vrea sa-si incheie cariera la.

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucator care inscrie in toate cele sase etape ale grupelor LC

Fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a inscris, miercuri, un gol in meciul cu Borussia Dortmund si a stabilit un record, devenind primul jucator care marcheaza in toate cele sase etape ale grupelor Ligii Campionilor, informeaza News. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )