Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cristiano Ronaldo, DECLARATIA care ii intristeaza pe fani! Vrea sa-si incheie cariera la...

B1 B1,
Cristiano Ronaldo, DECLARATIA care ii intristeaza pe fani! Vrea sa-si incheie cariera la...

Intrebat despre planurile sale de viitor, la ceremonia de inmanare a celui de-al cincilea sau Balon de Aur, organizata la Paris, Cristiano Ronaldo a anuntat ca vrea sa-si incheie cariera la. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucator care inscrie in toate cele sase etape ale grupelor LC

Fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a inscris, miercuri, un gol in meciul cu Borussia Dortmund si a stabilit un record, devenind primul jucator care marcheaza in toate cele sase etape ale grupelor Ligii Campionilor, informeaza News. ro.

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur

Suspansul s-a risipit joi seara si prestigioasa revista France Football a decernat Balonul de Aur pentru anul 2017, iar castigator este portughezul Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a castigat pentru a cincea oara Balonul de Aur

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit, joi, pentru a cincea oara in cariera trofeul Balonul de Aur, a anuntat France Football. Ceremonia a avut loc la Turnul Eiffel.

VIDEO Cristiano Ronaldo a castigat pentru a cincea oara Balonul de Aur

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit, joi, pentru a cincea oara in cariera trofeul Balonul de Aur, a anuntat France Football. Ceremonia a avut loc la Turnul Eiffel, relateaza News. ro.

VIDEO Cristiano Ronaldo a castigat a cincea oara Balonul de Aur. E la egalitate cu Messi

Cristiano Ronaldo, superstarul lui Real Madrid si al nationalei Portugaliei, a castigat al cincilea Balon de Aur, devansandu-l din nou pe Messi in ancheta de final de an a France Football.

El Mundo Deportivo: Cristiano Ronaldo va primi Balonul de Aur intr-o ceremonie la Turnul Eiffel

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va primi Balonul de Aur intr-o ceremonie la Turnul Eiffel, anunta El Mundo Deportivo. France Football urmeaza sa anunte, joi, numele castigatorului Balonului de Aur, insa marele favorit este fotbalistul portughez.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )