Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cristiano Ronaldo a decis! Va ramane inca 5 ani pe Santiago Bernabeu!

ADPM ADPM,
Cristiano Ronaldo a decis! Va ramane inca 5 ani pe Santiago Bernabeu!

Cristiano Ronaldo a exclus posibilitatea de a reveni la Machester United dupa ce a semnat un nou contract pe 5 ani cu echipa Real Madrid. Celebrul fotbalist va ramane astfel pe Santiago Bernabeu, urmand sa castige nu mai putin de 22. 6 milioane de dolari pe an. continuă pe ADPM

Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 100 de milioane de dolari!

Cristiano Ronaldo a exclus posibilitatea de a reveni la Machester United dupa ce a semnat un nou contract pe 5 ani cu echipa Real Madrid. Celebrul fotbalist va ramane astfel pe Santiago Bernabeu, urmand sa castige nu mai putin de 22. 6 milioane de dolari pe an.

Cristiano Ronaldo RAMANE la Real Madrid si devine CEL MAI BINE PLATIT FOTBALIST DIN LUME

Clubul Real Madrid a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca atacantul portughez Cristiano Ronaldo isi prelungeste contractul cu gruparea madrilena, noua intelegere fiind valabila pana in 2018, conform.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa ce si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in 2018 atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, oficial, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume.

Cristiano Ronaldo si-a prelungit contractul cu Real Madrid

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu Real Madrid, prin care isi prelungeste contractul cu echipa pana in anul 2018.

Cristiano Ronaldo si-a prelungit contractul cu Real Madrid - Va primi 17 milioane de euro pe stagiune

Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu Real Madrid, atacantul portughez prelungindu-si intelegerea cu vicecampioana Spaniei pana in 2018, informeaza Marca. Lusitanul va incasa un salariu de 17 milioane de euro pe stagiune.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )