Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Hotnews Hotnews,
 Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid

Real Madrid a invins cu 3-0 pe Levante, in etapa a 8-a a campionatului spaniol, partida care i-a prilejuit lui Cristiano Ronaldo stabilirea unui record important.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza.

Turistii au decis: acesta este cel mai bun restaurant din lume, aflat la 2.827 km de Romania

La 2. 827 km de Romania, intr-un orasel din nordul Spaniei, puteti descoperi cel mai bun restaurant din lume, Martin Berasategui, potrivit alegerilor facute de turisti intr-un top TripAdvisor .

Cel mai bun compost: ingredientele ideale pentru ingrasamantul natural de gradina

Cel mai bun compost. ingrasamantul agricol natural, rezultat in urma fermentarii lente a diferitelor resturi vegetale si animale, amestecate cu unele substante minerale, reprezinta o solutie perfecta pentru pasionatii de gradinarit. Iata care sunt regulile de baza pentru a produce compost de calitate si ingredientele care nu trebuie sa lipseasca din compozitie.

increderea investitorilor germani - la cel mai scazut nivel din octombrie 2014

Increderea investitorilor germani a scazut luna aceasta, ajungand la cel mai redus nivel din octombrie 2014, pe fondul scandalului emisiilor de la Volkswagen si a incetinirii cresterii de pe pietele emergente, transmit AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

Afla povestea Molecule F, cel mai mare mall online al designerilor romani

In 2010, Mirela Bucovicean, o antreprenoare cu experienta in presa scrisa, marketing si imobiliare lansa cu 5. 000 de euro Molecule-F. com , un site de moda care promova creatiile designerilor romani. Intre timp, site-ul a devenit cel mai mare mall.

Actiunile Wal-Mart au scazut cel mai mult in 25 de ani

Wal-Mart Stores anticipeaza ca majorarea salariilor, preturile mai mici si investitiile in comertul electronic vor reduce profitul din anul fiscal viitor cu pana la 12%, informatie care provocat declinul actiunilor cu 10%, cel mai amplu declin din ultimii 25 de ani, informeaza Reuters.

Cristiano Ronaldo se mai si refuza. Cum i-a tras clapa marele Martin Scorsese

Cristiano Ronaldo, atacantul de cinci stele al echipei Real Madrid, se afla pe o lista preliminara de optiuni pentru cel mai nou film in regia cunoscutului Martin Scorsese, unul dintre greii cinematografiei hollywoodiene.

Record pentru Cristiano Ronaldo

Atacantul Cristiano Ronaldo a stabilit, sambata dupa-amiaza, un nou record in calitate de jucator al echipei Real Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )