Libnet.ro
UNICEF

17:00

Afla povestea Molecule F, cel mai mare mall online al designerilor romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afla povestea Molecule F, cel mai mare mall online al designerilor romani

In 2010, Mirela Bucovicean, o antreprenoare cu experienta in presa scrisa, marketing si imobiliare lansa cu 5. 000 de euro Molecule-F. com , un site de moda care promova creatiile designerilor romani. Intre timp, site-ul a devenit cel mai mare mall. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare parc natural din Estul Europei, reabilitat dupa 100 de ani de la inaugurare. Va fi inchis pana in luna martie a anului 2016

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Din data de 19 octombrie va fi inchis pana anul viitor in luna martie.

Cluj, casa umorului pentru zece zile. incepe cel mai mare festival de comedie din estul Europei

Clujul devine de vineri, 16 octombrie, timp de zece zile, capitala filmului de comedie. Seara, la ora 19. 00, va debuta oficial a saptea editie a Festivalului International de Film Comedy Cluj. Pe langa filmele de competitie, vor fi proiectate mai multe calupuri de scurtmetraje, filme studentesti, filme romanesti, precum si pelicule din Islanda si Irlanda.

Wal-Mart asteapta un profit mai mic cu 12% anul viitor. Actiunile au scazut cel mai mult in 25 de ani

Wal-Mart Stores, cel mai mare retailer la nivel mondial, anticipeaza ca majorarea salariilor, preturile mai mici si investitiile in comertul electronic vor reduce profitul din anul fiscal viitor cu pana la 12%, informatie care provocat declinul.

Toshiba dynaPad este cel mai atragator gadget 2-in-1 al anului

La IFA 2015, Toshiba a prezentat un prototip despre care nimeni nu stia mare lucru in afara faptului ca arata senzational, ca rula Windows si ca venea cu un stylus special. Acum, acel dispozitiv a devenit oficial si poarta numele de Toshiba dynaPad. Toshiba dynaPad este, potrivit companiei japoneze, cea mai subtire si mai usoara [] Toshiba dynaPad este cel mai atragator gadget 2-in-1 al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Disponibilizari la cel mai mare spital din judetul Botosani. Peste 30 de angajati de la Mavromati risca sa-si piarda locul de munca

Angajatii de la Spitalul Judetean Mavromati stau cu emotii dupa ce sefii de la Consiliul Judetean au anuntat restructurari in cadrul personalului. intre 30 si 50 de angajati vor pleca acasa.

Cel mai prost drum judetean din Vrancea, o aventura pentru masinile care se incumeta pe el. Caruta, cel mai folosit mijloc de locomotie

Drumul judetean DJ 204 L Chiojdeni - Catauti este cu siguranta cel mai prost drum judetean din Vrancea, devenind complet impracticabil cand ploua.

Gazprom va oferi o cantitate mai mare de gaze la preturi spot prin Nord Stream II

Grupul rus Gazprom se pregateste sa ofere Europei o cantitate mai mare de gaze naturale la preturi spot, ca sa se asigure ca firmele europene vor sprijini planul sau de a extinde un gazoduct care va ocoli Ucraina, au declarat surse din industria energetica, citate de Reuters.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As, citat de Mediafax.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As.

Turistii au decis: acesta este cel mai bun restaurant din lume, aflat la 2.827 km de Romania

La 2. 827 km de Romania, intr-un orasel din nordul Spaniei, puteti descoperi cel mai bun restaurant din lume, Martin Berasategui, potrivit alegerilor facute de turisti intr-un top TripAdvisor .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )