Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cristiano Ronaldo a donat 7 milioane de euro pentru victimele cutremurului din Nepal

B1 B1,
Cristiano Ronaldo a donat 7 milioane de euro pentru victimele cutremurului din Nepal

Cristiano Ronaldo a donat sapte milioane de euro pentru victimele cutremului din Nepal, scrie Digi Sport. Fotbalistul de la Real Madrid spera, ca prin gestul sau, sa dea un exemplu si altor jucatori si oameni din. continuă pe B1

O sala intreaga a ras de el si Cristiano Ronaldo i-a luat apararea: Nu mai radeti!

Cristiano Ronaldo nu este cunoscut ca fiind cel mai simpatic jucator de fotbal, mai ales dupa toate incidentele de pe teren. Totusi, un clip cu acesta dintr-o sesiune de intrebari si raspunsuri.

FC Barcelona ofera 80 milioane de euro pentru un jucator al Juventus

Clubul Juventus Torino a refuzat o oferta de 80 milioane de euro de la FC Barcelona pentru jucatorul francez Paul Pogba, potrivit Mediafax. Motivul refuzului se pare ca este faptul ca Juventuv este de parere ca.

BCR a trecut pe profit, cu 77 milioane euro, dupa un an cu pierderi

BCR a inregistrat in primul trimestru un profit de 344 milioane lei 77,1 milioane euro), dupa ce anul trecut a avut pierderi de 2,8 miliarde lei in urma curatarii bilantului, in timp ce activele s-au redus fata de decembrie cu 1,5%, la 60,67 miliarde lei 13,75 miliarde de euro), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Erste, profit de 225,8 milioane euro, dublu fata de perioada similara din 2014

Erste Group a incheiat primul trimestru din 2015 cu un profit net in crestere, de la 103,3 milioane euro, in perioada similara din 2014, la 225,8 milioane euro, arata un comunicat remis azi redactiei.

Victor Ponta: UE a suspendat finantari de un miliard de euro pentru proiecte romanesti

Uniunea Europeana a decis sa suspende finantari in valoare de un miliard de euro pentru mai multe proiecte romanesti, in urma unor acuzatii privind existenta unor nereguli si a coruptiei, a declarat ieri premierul Victor Ponta la o intalnire cu jurnalistii straini, transmite AP, potrivit Agerpres. Potrivit premierului, exista o problema mare cu numarul ridicat de plangeri care sunt investigate in mod automat de Oficiul European de Lupta Antifrauda, Olaf, organism in cadrul Comisiei Europene, care apara interesele financiare ale UE.

FOTO Discutie surprinsa intre Ion Tiriac si Cristiano Ronaldo la turneul de la Madrid

Mai multi jucatori de la Real Madrid au asistat joi la meciurile de tenis ale turneului din capitala Spaniei, iar starul portughez Ronaldo a stat chiar langa Ion Tiriac.

Decizia tribunalului in procesul privind ciotul din autostrada A3 care intra in Bucuresti, nefinalizat inca dupa opt ani: Constructorul va primi despagubiri de la CNADNR de 8,6 milioane de euro, desi ceruse 88 de milioane de euro

CNADNR va trebui sa plateasca despagubiri in valoare de 8,6 milioane de euro catre constructorul italian Impresa Pizzarotti pentru costurile suplimentare generate de tergiversarea lucrarilor la autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, tronsonul din Capitala si pana la Moara Vlasiei, a decis joi Tribunalul Bucuresti. Decizia nu este definitiva. Proiectul inceput in 2007, nefinalizat inca si cu contractul reziliat, a dus la un proces intre autoritati si constructor, in care italienii au cerut despagubiri de 88 milioane de euro pentru costuri suplimentare generate de schimbarea proiectului si tergiversarea lucrarilor.

CNADNR va plati despagubiri de 8,6 milioane euro constructorului unei portiuni din autostrada A3

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) trebuie sa plateasca despagubiri de 8,6 milioane de euro catre o companie italiana de constructii, pentru tergiversarea lucrarilor la o portiune din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, a decis joi Tribunalul Bucuresti. Decizia instantei nu este definitiva.

Alimente si bauturi austriece de 115 milioane euro, exportate anul trecut in Romania

Companiile din Austria au exportat produse alimentare si bauturi de 115 milioane de euro, anul trecut, in tara noastra, valoarea fiind in crestere cu 4,6% fata de anul 2007, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Rudolf Lukavsky, consilierul comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti.

Austria a exportat produse alimentare si bauturi de 115 milioane euro in Romania

Exporturile in industria produselor alimentare si bauturilor ale Austriei in Romania, pe anul 2014, au crescut cu 4,6% fata de anul 2007, ajungand la 115 milioane de euro, iar comertul exterior total a fost de 3,1 miliarde de euro, arata un comunicat transmis redactiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )