Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cristiano Ronaldo a facut ANUNTUL, imediat dupa finala Ligii Campionilor! Ce spune starul Realului despre plecarea de la Madrid

B1 B1,
Cristiano Ronaldo a facut ANUNTUL, imediat dupa finala Ligii Campionilor! Ce spune starul Realului despre plecarea de la Madrid

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucator din istorie care castiga cinci trofee UEFA Champions League. Imediat dupa finala Ligii Campionilor, castigata in fata celor de la Liverpool, fotbalistul a facut i. continuă pe B1

Cutremur la Real: Ronaldo, declaratie de adio dupa finala Ligii Campionilor. Primele reactii dupa un anunt-surpriza

Cristiano Ronaldo a facut o partida slaba la Kiev dupa standardele sale si n-a iesit in evidenta cu nimic. in schimb, a reusit sa revina in prim-plan, dupa fluierul final.

Florentino Perez, dupa ce Cristiano Ronaldo si-a anuntat plecarea de la Real: Are contract cu noi!

Presedintele lui Real Madrid a reactionat dupa ce Cristiano Ronaldo si-a anuntat intentia de a parasi clubul imediat dupa finala Ligii Campionilor de la Kiev. Perez pare sa nici nu ia in calcul varianta.

Cristiano Ronaldo, golgeterul Ligii Campionilor al saselea an consecutiv

Chiar daca nu a marcat in finala de la Kiev, castigata de Real Madrid in fata lui Liverpool 3-1), Cristiano Ronaldo isi trece in cont un nou titlu de golgeter al Ligii Campionilor.

Cristiano Ronaldo i-a spart capul unui cameraman (VIDEO, FOTO)

Cristiano Ronaldo i-a spart capul unui cameraman, in timpul antrenamentului oficial al Realului pentru finala Ligii Campionilor. Adunity_78731 Sursa Video:twitter. com/ChampionsLeague Dupa ce s-a.

Record de trofee in Liga Campionilor pentru Cristiano Ronaldo

Asa cum presa spaniola a titrat dupa victoria obtinuta de Real Madrid in fata lui Liverpool in finala de la Kiev, cu 3-1, Liga Campionilor ar trebui redenumita dupa numele lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, dupa ce a devenit primul jucator care cstiga de cinci ori Champions League: Competitia ar trebui sa se numeasca CR7

Atacantul portughez al formatiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, sambata seara, ca Liga Campionilor ar trebui sa se numeasca CR7, dupa numele lui si numarul de pe tricou purtat la madrileni.

Totul despre finala Ligii Campionilor

Campionatul Mondial se apropie, insa finala Ligii Campionilor din acest an e cel putin la fel de asteptata. O confruntare a fotbalului ultra-ofensiv cu cel pragmatic va avea loc sambata, de la 21:45, la Kiev. Real Madrid si Liverpool se intalnesc dupa 37 de ani intr-o finala, asa cum arata infograficulBetano.

VIDEO Penibil si daramat: Cum a fost primit portarul lui Liverpool de fani dupa finala Ligii Campionilor

Neamtul Loris Karius si-a ingropat echipa in partida de la Kiev in care a comis doua gafe halucinante in confruntarea cu Real Madrid.

Real Madrid 13 sau Liverpool 6? Diseara este finala Ligii Campionilor, pe stadionul Olimpic dinKiev

Finala Ligii Campionilor este programata sambata, de la ora 21. 45, la Kiev si inchide un nou sezon al celei mai importante competitii europene intercluburi.

Alerta falsa cu bomba la Kiev, inainte de finala Ligii Campionilor. Cinci statii de metrou au fost inchise temporar

Cinci statii de metrou au fost inchise temporar sambata la Kiev, capitala Ucrainei, din cauza unei alerte cu bomba, relateaza Reuters. Alerta a survenit cu cateva ore inainte de finala Ligii Campionilor, Real Madrid - FC Liverpool.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )