Libnet.ro
UNICEF

20:45

Florentino Perez, dupa ce Cristiano Ronaldo si-a anuntat plecarea de la Real: Are contract cu noi!

B1 B1,
Florentino Perez, dupa ce Cristiano Ronaldo si-a anuntat plecarea de la Real: Are contract cu noi!

Presedintele lui Real Madrid a reactionat dupa ce Cristiano Ronaldo si-a anuntat intentia de a parasi clubul imediat dupa finala Ligii Campionilor de la Kiev. Perez pare sa nici nu ia in calcul varianta. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo a facut ANUNTUL, imediat dupa finala Ligii Campionilor! Ce spune starul Realului despre plecarea de la Madrid

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucator din istorie care castiga cinci trofee UEFA Champions League. Imediat dupa finala Ligii Campionilor, castigata in fata celor de la Liverpool, fotbalistul a facut i.

Cristiano Ronaldo, dupa ce a devenit primul jucator care cstiga de cinci ori Champions League: Competitia ar trebui sa se numeasca CR7

Atacantul portughez al formatiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, sambata seara, ca Liga Campionilor ar trebui sa se numeasca CR7, dupa numele lui si numarul de pe tricou purtat la madrileni.

Record de trofee in Liga Campionilor pentru Cristiano Ronaldo

Asa cum presa spaniola a titrat dupa victoria obtinuta de Real Madrid in fata lui Liverpool in finala de la Kiev, cu 3-1, Liga Campionilor ar trebui redenumita dupa numele lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo i-a spart capul unui cameraman (VIDEO, FOTO)

Cristiano Ronaldo i-a spart capul unui cameraman, in timpul antrenamentului oficial al Realului pentru finala Ligii Campionilor. Adunity_78731 Sursa Video:twitter. com/ChampionsLeague Dupa ce s-a.

Cristiano Ronaldo, golgeterul Ligii Campionilor al saselea an consecutiv

Chiar daca nu a marcat in finala de la Kiev, castigata de Real Madrid in fata lui Liverpool 3-1), Cristiano Ronaldo isi trece in cont un nou titlu de golgeter al Ligii Campionilor.

Nemec si-a anuntat plecarea de la Dinamo

Atacantul slovac Adam Nemec a anuntat ca nu va mai continua la Dinamo, prin intermediul unui mesaj publicat pe retelele de socializare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )