Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cristiano Ronaldo a fost ales cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 in Europa

B1 B1,
Cristiano Ronaldo a fost ales cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 in Europa

Cristiano Ronaldo, internationalul portughez al echipei Real Madrid, a fost ales, joi, cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 in Europa, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Monte Carlo, relateaza. continuă pe B1

Premiile Emmy: Breaking Bad, recompensat la 6 categorii. Modern Family, cel mai bun serial de comedie

Castigatorii premiilor Emmy au fost desemnati. Cel mai mare succes l-a avut serialul Breaking Bad care a fost recompensat la nu mai putin de sase categorii, inclusiv pentru cel mai bun serial-drama. Vedeta.

Premiile Emmy: Breaking Bad, cel mai bun serial-drama. Modern Family, desemnat cel mai bun serial de comedie

Serialul Breaking Bad a fost desemnat luni seara cel mai bun serial-drama in cadrul celei de-a 66-a editii a galei premiilor Emmy, supranumite si Oscarurile televiziunii americane.

MTV Video Music Awards 2014: Miley Cyrus, castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip

Premiul pentru cel mai bun videoclip al anului 2014, decernat de MTV Video Music Awards, a ajuns duminica seara la cantareata Miley Cyrus, pentru clipul Wrecking Ball. Printre castigatorii editiei de anul acesta se numara si Katy Perry, desemnata cea mai buna cantareata, precum si Lorde, castigatoarea premiului Cel mai bun videoclip rock.

Transelectrica, cel mai mare randament din BET

Actiunile Transelectrica TEL) au inregistrat o apreciere de 9,83%, in perioada 21 iulie - 21 august, raportata la moneda euro reprezentand cel mai bun randament din indicele BET, care s-a apreciat cu 4%.

Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Urzeala tronurilor, marele perdant. Lista completa a castigatorilor

Breaking Bad a fost desemnat Cel mai bun serial-drama, in timp ce Modern Family s-a impus la categoria Cel mai bun serial de comedie in cadrul celei de-a 66-a editii a galei premiilor Emmy, supranumite si Oscarurile televiziunii americane.

Cristiano Ronaldo vorbeste despre rivalitatea cu Lionel Messi

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a facut referire intr-un interviu acordat presei din Spania despre presupusa rivalitate pe care ar avea cu argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona.

Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu

Sefa Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat,joi seara, la B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile prezidentiale.

Elena Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu (VIDEO)

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica, difuzata de B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile.

Elena Udrea sustine ca va intra in turul doi: Sunt un candidat mai bun decat Iohannis, decat toti ceilalti

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a sustinut, marti, ca va ajunge in turul doi pentru ca este un candidat mai bun decat oricare altul, relateaza Evenimentul Zilei. Udrea a afirmat ca va.

Victor Ponta: Cel mai mare tun al lui Nelu Iordache, Transalpina, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca este bine ca se face curatenie in zona asfaltatorilor romani, respectiv a celor aflati in anchete ale procurorilor, si a sustinut ca tunul cel mai mare al lui Nelu Iordache, prin firma Romstrade, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban in perioada in care acesta din urma era ministru al Transporturilor, prin lucrarea la soseaua Transalpina.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )