Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cristiano Ronaldo s-a vindecat de coronavirus

Online Sport Online Sport,
Cristiano Ronaldo s-a vindecat de coronavirus

Nu ca ar fi avut vreodata simptome specifice, doar ca vineri testul portughezului a iesit negativ si acesta poate iesi din izolare. continuă pe Online Sport

Cristiano Ronaldo s-a vindecat de infectia cu noul coronavirus, dupa 19 zile de izolare la domiciliu

Cristiano Ronaldo s-a vindecat de infectia cu noul coronavirus, a anuntat vineriClubul de fotbal Juventus Torino. Fotbalistul a fost diagnosticatcu coronavirus in urma cu 19 zile, iar acum poate.

Cristiano Ronaldo a scapat de coronavirus, dupa 19 zile de izolare

Vedeta echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, s-a vindecat de coronavirus, a anuntat vineri seara campioana Italiei, scrie Reuters.

Cristiano Ronaldo a scapat de COVID-19

Vedeta echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, s-a vindecat de coronavirus.

Cristiano Ronaldo rateaza si meciul cu Barcelona Portughezul nu s-a vindecat de Covid-19

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, este inca pozitiv la Covid-19, astfel nu va evolua in meciul FC Barcelona, de miercuri, din Champions League.

Cristiano Ronaldo, lovitura dura in izolare. Ce probleme are din cauza virusului

Cristiano Ronaldo nu reuseste sa scape de noul coronavirus. Testul pe care l-a efectuat starul lui Juventus marti este din nou pozitiv, spre disperarea acestuia. Astfel ca Ronaldo rateaza posibilitatea de a-l infrunta pe Lionel Messi, in aceasta seara, in Liga Campionilor. De la ora 22:00, Juventus primeste vizita Bacelonei, in cel mai tare meci .

Cristiano Ronaldo, sursa de ironii pe internet!Ce prostie spusa de fotbalist l-a iritat pe un celebru medic italian

Indisponibil pentru meciul Juventus - Barcelona, din cauza contractarii, in urma cu doua saptamani, a noului coronavirus, Cristiano Ronaldo s-a facut de ras pe retelele de socializare.

Cristiano Ronaldo da de pamant cu testele pentru Covid-19

Testat pentru a treia oara la rand pozitiv cu noul coronavirus, Cristiano Ronaldo si-a iesit din pepeni la gandul ca rateaza duelul cu Barcelona si implict cu Lionel Messi.

DigiSport: Atat de rau a suparat Cristiano Ronaldo medicii! inca un specialist l-a pus la colt pe atacant, dupa derapajul avut

Cristiano Ronaldo primeste lovituri in serie dupa derapajul avut in urma cu cateva zile. Ecoul a fost atat de mare incat specialistii nu au putut ramane fara reactie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )