Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cristina Ciobanasu din Sacrificiul este o adevarata luptatoare. Cum a ajuns dintr-un caz social la Dansez pentru tine la succes

Playtech Playtech,
Cristina Ciobanasu din Sacrificiul este o adevarata luptatoare. Cum a ajuns dintr-un caz social la Dansez pentru tine la succes

Toata lumea o stie din serialul Pariu cu viata sau din productiile de tip telenovela O noua viata, Aniela, toate produse de Ruxandra Ion, pe vremea cand era producator la MediaPro si Acasa TV. Dar povestea Cristinei insasi pare desprinsa din telenovele, dar pentru moment are un curs fericit. Cristina Ciobanasu din Sacrificiul este o . continuă pe Playtech

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

E oficial: cel mai raspandit nume din Romania este Popa. Care este situatia in alte tari din Europa...sau din Coreea de Nord (FOTO)

Numele de Popa este cel mai frecvent utilizat in Romania, iar in Republica Moldova cel mai des utilizat este Rusu, se arataintr-un studiu conceput de firma NetCredit. O alta concluzie a raportului.

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume este vulnerabila la atacurile hackerilor, avertizeaza Bitdefender

O vulnerabilitate de securitate prezenta in soneriile inteligente Ring Video Doorbell Pro, produse si comercializate de catre magazinul online Amazon, ar fi permis atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci la toate dispozitivele conectate din locuinta, arata o cercetare recenta a specialistilor in securitate informatica de la Bitdefender.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )