Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis, surpriza placuta pentru sotia lui de Ziua indragostitilor. Cum s-a imbracat Carmen Iohannis

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, surpriza placuta pentru sotia lui de Ziua indragostitilor. Cum s-a imbracat Carmen Iohannis

Ziua indragostitilor a fost sarbatorita la cel mai inalt nivel! Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, au petrecut o seara de basm. Klaus Iohannis, surpriza placuta pentru sotia lui de Ziua indragostitilor Presedintele Romaniei si-a scos sotia in oras, la un eveniment special! Cei doi au fost prezenti la spectacolul Lacul . continuă pe Playtech

Unde au fost vazuti Klaus Iohannis si sotia sa, de Ziua indragostitilor

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au sarbatorit Valentines Day acasa, la Sibiu.

Condamnat, pentru ca l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis: ce pedeapsa a primit

Amenintarile cu moartea la adresa presedintelui tarii reprezinta un motiv de arestare si condamnare. Ce pedeapsa a primit barbatul care l-a amenintat pe Klaus Iohannis? Un detinut de la Penintenciarul Aiud i-a cerut presedintelui tarii sa-l gratieze. Klaus Iohannis i-a refuzat cererea mai putin obisnuita, iar barbatul de dupa gratii a decis sa-l ameninte in .

Cate case are Klaus Iohannis. Instanta, decizie de ultima ora in dosarul presedintelui

Parchetul general a decis clasarea dosarului in ce priveste casele familiei Iohannis. Reamintim ca dosarul a deschis in urma unei plangeri depuse de o publicatie online. Dosarul a fost astfel clasat pentru ca faptele au fost deja investigate. Cate case are Klaus Iohannis Acuzatiile se legau de modul in care familia prezidentiala a intrat in .

CSM i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis avizele pentru numirile sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) i-a trimis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis propunerile ministrului Justitiei privind numirile la sefia Parchetului General,.

CSM i-a trimis lui Klaus Iohannis avizele pentru numirile la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT

Sectia pentru procurori a CSM a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerile ministrului Justitiei privind numirile la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT, impreuna cu hotararile prin care s-au dat avizele.

Veste buna pentru Klaus Iohannis. A venit iarna adevarata la Sureanu, domeniul schiabil preferat de presedinte

La Sureanu, unde se afla domeniul shiabil preferat la pesedintelui Klaus Iohannis, a venit, in sfarsit, iarna. Toate partiile sunt deschise pentru amatorii sporturilor de iarna.

Detinutul care l-a amenintat cu moartea pe Klaus Iohannis, condamnat pentru ultraj

Un detinut care l-a amenintat pe presedintele Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori pe care i-a trimis-o sefului statului din Penitenciarul Aiud, unde isi ispaseste o pedeapsa de 15 ani pentru omor, a fost condamnat miercuri de Judecatoria Aiud la 1 an de inchisoare pentru ultraj.

Ce pedeapsa a primit detinutul care l-a amenintat cu moartea pe Klaus Iohannis pentru ca a refuzat sa il gratieze

Detinutul de la Penitenciarul Aiud, care l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis prin intermediul uneii petitii pentru ca nu l-a gratiat, a fost condamnat la 1 an de inchisoare.

Klaus Iohannis a promis anul trecut: Nu vor fi taieri de salarii si de pensii si nu vor fi nici inghetari. Ele nu aduc nimic!

Presedintele Klaus Iohannis declara anul trecut ca este impotriva taierilor de salarii si pensii. Nu vor fi taieri de salarii si de pensii si nu vor fi nici inghetari. Ele nu aduc nimic, spunea Iohannis in noiembrie.

Klaus Iohannis ii ironizeaza pe PSD-isi in raspunsul catre CCR folosindu-se de definitii din DEX: Nu au putut spune care e blocajul

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri catre Curtea Constitutionala o scrisoare in care explica punctul de vedere al Administratiei Prezidetiale in privinta conflictului de juridic semnalat de presedintii celor doua camere, Marcel Ciolacu respectiv Titus Corlatean. Social-democratii reclama ca seful Statului a creat un blocaj institutional si ca prin numirea lui Ludovic Orban in functia de premier ar incalca Constitutia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )