Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista romanca, se intoarce in tara si va juca la CSM Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Cristina Neagu, cea mai buna handbalista romanca, se intoarce in tara si va juca la CSM Bucuresti

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in anii 2014 si 2015, revine in Romania si va juca la clubul CSM Bucuresti. continuă pe România Liberă

Cristina Neagu a semnat cu CSM Bucuresti: Anuntul transferului a fost facut chiar de catre primarul Gabriela Firea

Cea mai buna handbalista a lumii in 2010 si 2015, Cristina Neagu va juca din nou in Romania, aceasta semnand cu CSM Bucuresti. Anuntul transferului acesteia de la Buducnost Podgorica a fost.

Cultul personalitatii: Gabriela Firea a tinut sa anunte personal transferul handbalistei Cristina Neagu la CSM Bucuresti, club aflat in subordinea Primariei

Cea mai buna handbalista a lumii in 2010 si 2015, Cristina Neagu va juca din nou in Romania, aceasta semnand cu CSM Bucuresti. Anuntul transferului acesteia de la Buducnost Podgorica a fost.

Si handbalul s-a politizat: Gabriela Firea a anuntat venirea lui Neagu la CSM Bucuresti. Salariu urias din bani publici

Campioana Europei face parte dintr-un club cu un buget de 10 milioane de euro pentru toate sectiile. Avand o asemnea putere financiara, ea si-a permis sa bata palma cu cea mai buna handbalista a lumii. Contractul e valabil pentru doi ani.

FOTO Cea mai buna jucatoare de tenis a Rusiei a pozat intr-o revista mondena

In absenta Mariei Sarapova, suspendata pana in aprilie, Svetlana Kuznetova este cea mai buna jucatoare de tenis a Rusiei.

VIDEO. Berlinala 2017: Ana, mon amour a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna realizare artistica. Ursul de Aur a revenit filmului maghiar On Body and Soul

Filmul Ana, mon Amour, regizat de Calin Peter Netzer, a fost distins cu trofeul Ursul de Argint la cea de-a 67-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, pentru pentru cel mai bun montaj, premiul fiind acordat Danei Bunescu.

Utile: Cum sa elimini toxinele dupa o perioada de excese; Cinci motive pentru care ai burta, desi nu mananci mult; De ce nu e sanatoasa cafeaua la ibric si care e cea mai buna metoda de preparare

Cum sa arzi mai repede grasimile. Ai tot auzit ca. 5 reguli pentru o piele catifelata. Ingrijirea pielii necesita putin.

Scoala romaneasca imparte elevii in clase bune si in clase slabe. S-a dat startul pentru obtinerea unui loc in cea mai buna clasa |OPINIE

Metodologia care reglementeaza inscrierea copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2017-2018 a fost supusa consultarii publice in perioada 26.

Am ales cu sufletul, nu pentru bani. Cristina Neagu, PRIMELE declaratii dupa transferul la CSM Bucuresti

Bomba zilei din sport a venit din handbal, dupa anuntul transferului Cristinei Neagu la CSM Bucuresti. Sportiva e fericita ca va juca din vara pentru CSM Bucuresti, mai ales ca se intoarce in.

OFICIAL Cristina Neagu, noua jucatoare a CSM Bucuresti

Cristina Neagu va fi, din sezonul viitor, jucatoarea CSM-ului din Bucuresti, campioana en-titre a Europei la handbal feminin, dupa cum informeaza Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa remis redactiei HotNews. ro.

Grupul chinez CEFC China Energy a obtinut o participatie importanta din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi

Companiile chineze sunt marii castigatori ai competitiei dintre ofertantii straini care doresc o parte din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi. Unul dintre acestia este grupul chinez CEFC China Energy, care vrea sa preia Rompetrol, si careia i-a fost acordata o participatie de 4% din afacerea onshore, scrie Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )