Libnet.ro
UNICEF

08:47

Cristina Neagu, dupa victoria in fata Senegalului: La multi ani, romani! Sper ca v-am facut un cadou frumos de Ziua Nationala

Hotnews Hotnews,
 Cristina Neagu, dupa victoria in fata Senegalului: La multi ani, romani! Sper ca v-am facut un cadou frumos de Ziua Nationala

Cristina Neagu a fost desemnata jucatoarea meciului Romania Senegal, de la Campionatul Mondial de handbal, dar nu se entuziasmeaza de prestatia ei. Desi a marcat de 13 ori in poarta Senegalului, Neagu este multumita, mai mult, de jocul colectiv. continuă pe Hotnews

Cristina Neagu, dupa infrangerea in fata Spaniei: Pentru noi, Mondialul incepe duminica, impotriva Senegalului

Nemultumita de prestatia selectionatei noastre din meciul cu Spania infrangere cu 16-31), Cristina Neagu, cea mai importanta jucatoare din echipa Romaniei, spera ca fetele tinere din lot sa treaca peste emotiile prezentei la un turneu final si sa isi ridice nivelul incepand cu meciul de duminica, impotriva Senegalului.

Senegal ne scoate din depresie, dar Romania confirma dependenta de Cristina Neagu

Nationala de handbal feminin a Romaniei a obtinut, duminica, prima victorie in grupa C a Campionatului Mondial, scor 29-24 15-12) cu Senegal. Cristina Neagu a marcat 13 goluri.

CM Handbal (f): Scandalul de dopaj, marile absente, plus Cristina Neagu nerefacuta complet - Obiectiv: Supravietuirea

Cristina Neagu nerefacuta complet) parea sa fie singura problema din desenul tactic gandit de Tomas Ryde. A aparut insa scandalul de dopaj de la Corona Brasov, iar nume importante din lotul tricolor au cazut de pe foaia oficiala precum spicele in bataia vantului Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Eliza Buceschi). in aceste conditii, obiectivul anuntat de selectioner este supravietuirea. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia 30 noiembrie - 15 decembrie).

Iohannis: La multi ani, Romania! La multi ani, dragi romani, oriunde va aflati! (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, La multi ani tuturor romanilor, de Ziua Nationala. La multi ani, Romania! La multi ani, dragi romani, oriunde va aflati!, a transmis seful.

Ce vedete din Romania isi serbeaza ziua de Sfantul Andrei. Cui ii spunem astazi La Multi Ani!

Peste 800. 000 de romani poarta numele Sfantului Apostol Andrei si isi aniverseaza astazi, pe 30 noiembrie, ziua onomastica. Printre cei cu un motiv de petrecere in aceasta sambata se numara si cateva vedete din showbiz-ul autohton. Fanii le-au spus deja clasicul La multi ani unor persoane celebre care poarta numele de Andrei, Andreea sau derivatele .

Liviu Dragnea, mesaj din puscarie: La multi ani, Romania! De dragul tau am sacrificat tot, mi-am asumat chiar si renuntarea la libertate

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, unde ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate pentru fapte de coruptie, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. in mesajul sau, postat duminica seara pe pagina sa de Facebook, Dragnea spune ca de dragul tarii a sacrificat tot, inclusiv renuntarea la libertate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )