Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare de handbal din LUME, in anul 2015. Paula Ungureanu - cel mai bun portar

România Liberă România Liberă,
Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare de handbal din LUME, in anul 2015. Paula Ungureanu - cel mai bun portar

Handbalista Cristina Neagu a fost desemnata drept cea mai buna jucatoare din lume, in anul 2015. continuă pe România Liberă

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare de handbal din lume

Jucatoarea romana de handbal Cristina Neagu a fost desemnata joi seara cea mai buna handbalista a lumii, in 2015, in timp ce Paula Ungureanu este cel mai bun portar al anului trecut. Jucatoarea muntenegrenilor de la.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2015

Un juriu format din 19 specialisti ai handbalului si fanii din intreaga lume au desemnat-o pe Cristina Neagu drept cea mai valoroasa jucatoare din lume in anul 2015.

Cea mai buna prietena a Valetinei Pelinel rupe tacerea: Stiam de sarcina de la inceput. Este un copil conceput constient de parintii sai, cu ochii deschisi si asumandu-si amandoi faptele

Valentina Pelinel a aruncat bomba si a recunoscut ca este insarcinata. Luminita Nicolescu, celebrul antrenor de fitnes care este cea mai apropiata prietena si confidenta a Valentinei Pelinel, a confirmat barfele.

Cum poate fi oprit valul de scriitori din puscarii. De ce o sesizare la Curtea Constitutionala este cea mai buna solutie

Exista cel putin trei solutii pentru a stopa valul de scriitori din puscarii care produc opere stiintifice pe banda rulanta pentru a scapa de inchsiosare, dar numai una din ele ar putea face inutila munca celor aproape 200 de puscariasi care deja au scris 400 de carti si spera intr-o reducere de pedeapsa, au explicat pentru HotNews. ro experti in drept. Potrivit acestora, o sesizare la Curtea Constitutionala a articolului din legea executarii pedepselor care prevede o scurtare cu 30 de zile a pedepsei in cazul scrierii unor carti ar avea sanse mari sa fie aprobata din cauza caracterului imprevizibil al legii si a lipsei de proceduri clare in stabilirea caracterului stiintific. Alte doua posibilitati sunt modificarea legii prin ordonanta de urgenta sau prin proiect de lege in Parlament, insa noile reguli ar dispune doar pentru viitor iar cei 200 de scriitori ar putea beneficia de opera lor stiintifica.

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata

Bomba tarului, cum a fost poreclita de Occident, a fost cea mai puternica bomba nuclear detonata vreodata. A fost fabricata de Uniunea Sovietica sub numele oficial de RDS-220, sub numele de cod.

Decembrie 2015, cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite

Decembrie 2015 a fost cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite din 1880, de cand se fac asemenea masuratori, iar pe ansamblul sau, 2015, s-a situat pe locul al doilea in topul celor mai caldurosi ani din aceasta tara, a anuntat joi Agentia americana pentru monitorizarea oceanelor si atmosferei NOAA), citata de AFP.

Cea mai performata moneda din lume a fost anul trecut bitcoin. De ce moneda virtuala pare sa fie din nou la moda

Dolarul s-a apreciat pe parcursul anului trecut fata de un cos de valute cu 8,3%, dar, in ciuda intaririi acestuia, cea mai perfomanta moneda din lume a fost in 2015 bitcoinul. Astfel, desi anul trecut dolarul s-a intarit - in special datorita deciziei Fed de a majora dobanzile -moneda virtuala a performat mult mai bine, apreciindu-se cu 35% fata de USD in 2015, scrie publicatia online Zerohedge. com.

BNR se asteapta la o lege mai buna in ceea ce priveste darea in plata

Banca Nationala a Romaniei BNR) se asteapta ca parlamentarii sa imbunatateasca Legea darii in plata si sa aiba in vedere atat recomandarile presedintelui Klaus Iohannis cat si pe cele ale Bancii Centrale Europene, a declarat, joi, Guvernatorul Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres. Parlamentul hotaraste legile. Ne asteptam sa aiba in vedere aceste recomandari transmise de presedintele Klaus Iohannis - n. r. ) ca si recomandarile Bancii Centrale Europene si sa iasa o lege mai buna, o lege care sa puna in concordanta scopul ei, protejarea celor care au credite pentru locuinte, nu a altora, cu textul legii, a spus Isarescu.

Paravion a devenit cea mai mare agentie de turism online din Romania

Paravion, cu afaceri in mai multe tari din Europa si in Turcia, si-a majorat afacerile de 2,7 ori in 2015 si a atins cifra de 46 de milioane de euro pe toate pietele pe care activeaza, din care 67% este generata de Romania, ceea ce o face cea mai mare.

Bibila pierduta, cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman

Cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman, este romanul Biblia pierduta, de Igor Bergler, care s-a vandut in aproape 51. 000 de exemplare in patru luni de la lansare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )