Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cristina Siscanu a ajuns la depresie, din cauza esecurilor profesionale. Ce a facut Madalin Ionescu

Playtech Playtech,
Cristina Siscanu a ajuns la depresie, din cauza esecurilor profesionale. Ce a facut Madalin Ionescu

Cristina Siscanu a revenit in tara de la Survivor Romania. ASta dupa ce colegii au propus-o spre eliminare, alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. Sotia lui Madalin Ionescu a publicat pe Instagram un clip, in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana. A facut referire la disputele avute de-a lungul show-ului. Cristina . continuă pe Playtech

MOMENTE DE COSMAR pentru CRISTINA SISCANU! Am ajuns si la psiholog. Cine i-a fost alaturi?

Cristina Siscanu a parasit recent competitia Survivor Romania, unde a dat dovata de curaj si a dorit sa isi testeze limitele. Vedeta insa nu a demonstrat doar in timpul emisiunii ca este o luptatoare, ci.

Caru`cu vedete: Gwen Stefani a ajuns de nerecunoscut din cauza interventiilor estetice; Cristi Borcea si-a obligat toate sotiile sa faca un gest uluitor!

Oana Radu, marturisiri cu ochii in lacrimi despre relatia cu fostul iubit: Nu mi-a fost atat de fidel. Fratele cantaretei rap Nicki Minaj, condamnat la inchisoare pe viata: fapta ingrozitoare care l-a trimis dupa gratii pe Jelani Maraj.

Momentul greu pe care Cristina Siscanu si Madalin Ionescu l-au traversat impreuna: Am ajuns si la psiholog. A durat aproape doi ani de zile

A mers la Survivor si a facut totul pentru a-si depasi limitele. Cristina Siscanu a fost insa intotdeauna o luptatoare, pentru ca atunci cand parea imposibil a reusit sa invinga depresia care o macina de doi ani de zile si ii rapise pofta de viata.

Cristina Siscanu, eliminata de la Survivor Romania, pe Kanal D. Reactia sotiei lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, a fost eliminata de la Survivor Romania. Este prima concurenta care pleaca acasa. Cristina a fost cel mai putin votata dintre cei propusi spre eliminare. De-a lungul primelor emisiuni, Cristina a fost implicata in mai multe neintelegeri si discutii in contradictoriu cu colegii ei din echipa Faimosilor. Se pare .

Madalin Ionescu, scandal la TV cu iubita lui Cezar Juratoni. Ce au spus despre Cristina Siscanu

Cristina Siscanu a revenit in tara de la Survivor Romania, dupa ce colegi au propus-o spre eliminare, alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. Revenita in tara, sotia lui Madalin Ionescu, care a facut parte din echipa Faimosilor, a publicat pe Instagram un clip, in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana, facand.

Cristina Siscanu rupe tacerea, dupa ce s-a intors in Romania. Ce spune despre eliminarea de la Survivor Romania

Cristina Siscanu a revenit in tara de la Survivor Romania, dupa ce colegi au propus-o spre eliminare, alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. Revenita in tara, sotia lui Madalin Ionescu, care a facut parte din echipa Faimosilor, a publicat pe Instagram un clip, in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana, facand.

BOMBA in SHOWBIZ! Ce spune Cristina Siscanu dupa ce a fost ELIMINATA DE LA SURVIVOR? DETALII INEDITE!

Sotia lui Madalin Ionescu, Cristina Siscanu a fost eliminata din competitia Survivor Romania, difuzata la Kanal D. intoarsa in tara, vedeta a facut dezvaluiri din interiorul show-ului, detalii taiate la.

Fermierii trag un semnal de alarma. Consecinte grave din cauza secetei

Fermieri sunt disperati. Productiile agricole sunt in mare pericol, anul acesta, din cauza lipsei unui element important: apa. Din cauza absentei zapezii din iarna si a temperaturilor ridicate pentru acest sezon, culturile de cereale si oleaginoase au fost cele mai afectate. Dupa cum spun fermierii este vorba despre o criza severa de apa, potrivit Ziarului .

Al saselea deces din cauza gripei: Un barbat a murit la Spitalul din Bistrita

Un barbat din Bistrita a murit, luni, din cauza gripei, potrivit presei locale. Acesta este al saselea deces din acest sezon din cauza virusului gripal. Barbatul, in varsta de 67 de ani, a murit la secti.

Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China, din cauza Coronavirusului

O companie aeriana extrem de cunoscuta suspenda toate zborurile catre China, pentru a opri raspandirea cu coronavirus. Nu se stie pentru cat timp este mentinuta aceasta masura drastica. Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China British Airways anunta ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China datorita epidemiei cu coronavirus .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )