Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cristina Topescu, abandonata de prieteni si cunostinte. Doar Mircea Lucescu a incercat sa o ajute. Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Cristina Topescu, abandonata de prieteni si cunostinte. Doar Mircea Lucescu a incercat sa o ajute. Ce s-a intamplat

In preaplinul fiintei sale elogiat de oamenii care au cunoscut-o, Cristina Topescu a murit parasita si gasita dupa trei saptamani. Nu mai era dorita la posturile celebre de televiziune din Romania, avea datorii, urma sa se reprofileze, desi jurnalismul ii devenise principiu. A fost abandonata de prieteni si a fost paguboasa in dragoste. Numai fostul . continuă pe Playtech

Experienta traumatizanta pentru Cristina Topescu. Cum a salvat-o Mircea Lucescu din inchisoarea comunista

Cristina Topescu, fosta jurnalista care a murit la 59 de ani, a traversat clipe cumplite in tinerete, din cauza regimului comunist.

CUTREMURATOR! Cristina Topescu, ABANDONATA la morga! Ce se va intampla cu trupul jurnalistei, daca NIMENI nu se va ocupa de funeralii

Vestea mortii Cristinei Topescu a cutremurat Romania. FOTO) Potrivitspynews. ro, autopsia si documentele emis.

Cristina Topescu a murit. Ultima fotografie cu jurnalista in viata: Cu doi oameni dragi mie

Cristina Topescu a murit la doar 59 de ani. Decesul cunoscutei prezentatoare survine la nici doi ani de zile, dupa ce marele comentator sportiv Cristian Topescu, tatal jurnalistei, s-a stins din viata.

Cristina Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut jurnalista tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Topescu a murit, la doar 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse din apropierea familiei. intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, jurnalista marturisea ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cunoscuta vedeta TV avea doar 59 de ani - BIOGRAFIE

Cristina Topescu a fosto prezentatoare de televiziune dinRomania, fiica comentatorului sportivCristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

De ce nu s-a casatorit Cristina Topescu niciodata. Era superba in tinerete, dar a recunoscut doar relatia cu Stefan Banica Jr.

Cristina Topescu nu s-a maritat niciodata, desi in anii tineretii era o prezenta absolut rapitoare. Jurnalista s-a stins la 59 de ani, fiind descoperita fara suflare in casa, de catre autoritati, in seara de duminica. Politistii au fost cei care au gasit-o pe fosta prezentatoare, in locuinta din Otopeni. Mai mult, din infomatiile facute publice .

Ultimele imagini cu Cristina Topescu, de pe 25 decembrie 2019. Cris, nu te-a iubit nimeni! Ai fost doar un trofeu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, in seara zilei de duminicp, 12 ianuarie 2020. Vecinii si prietenii spun ca nu mai stiau nimic de ea de pe 19 decembrie, insa se pare ca de Craciun, Cristina ar fi petrecut alaturi de o prietena. in acest sens, exista mai multe imagini distribuite de cea .

Cristina Topescu mai are doi frati, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Topescu

Duminica seara, agentii de la Inspectoratul de Politie Ilfov au relatat ca au fost solicitati de catre vecini sa vada ce se intampla cu Cristina Topescu. Jurnalista nu mai fusese vazuta de trei saptamani si moartea sa a fost confirmata, pe 12 decembrie, de catre oamenii legii. Chemati la fata locului, acestia au putut doar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )