Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Adevărul Adevărul,
Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moara de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat. Se pare ca jurnalista suferea de depresie de mai multi ani. Moartea tatalui a afectat-o extrem de tare. continuă pe Adevărul

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

Cristina Topescu A MURIT. A fost gasita moarta in casa - E socant ce a fost gasit in casa acesteia

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminca seara, in jurul orei 22. Vecinii au dezvaluit ca nu au mai vazut-o de trei saptamani. Fosta prezentatoare TV avea 59 de ani.

A murit Cristina Topescu. Ce varsta avea fiica lui Cristian Topescu si cum au gasit-o politistii

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie, Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa. Politistii au gasit-o pe Cristina Topescu in locuinta ei in aceasta seara, politistii de la .

Ultimele imagini cu Cristina Topescu, de pe 25 decembrie 2019. Cris, nu te-a iubit nimeni! Ai fost doar un trofeu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, in seara zilei de duminicp, 12 ianuarie 2020. Vecinii si prietenii spun ca nu mai stiau nimic de ea de pe 19 decembrie, insa se pare ca de Craciun, Cristina ar fi petrecut alaturi de o prietena. in acest sens, exista mai multe imagini distribuite de cea .

Cristina Topescu a murit! Nimeni de la locul de munca nu stia de disparitia acesteia - Jurnalista era consiliera Ministrului Sanatatii

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o vecina, apropiata a acesteia, a sunat la 112 si a anuntat ca nu a mai vazut-o de 3 saptamani.

Omul care a vazut-o pe Cristina Topescu in ultimele ei zile de viata: Nimic nu anunta acest eveniment tragic

Medicul Horatiu Moldovan,secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat ca Cristina Topescu, consiliera pe probleme de comunicare in cadrul Ministerului, a fost gasita moarta in casa de catre politisti, dupa ce vecinii au alertat autoritatile. Decesul ar fi survenit in urma cu mai multe zile.

Cristina Topescu A MURIT. A fost gasita moarta in pat - E socant ce a mai fost gasit in casa acesteia

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminca seara, in jurul orei 22. Vecinii au dezvaluit ca nu au mai vazut-o de trei saptamani. Fosta prezentatoare TV avea 59 de ani.

Asta SCHIMBA TOTUL! Acesta este ADEVARATUL MOTIV al MORTII jurnalistei CRISTINA TOPESCU!

Moartea indragitei jurnaliste Cristina Topescu a socat intreaga tara! Cristina avea 59 de ani si locuia singura, in casa sa din Otopeni. Jurnalista a fost gasita moarta dupa ce vecinii au sunat la 112 pe.

Ce rude mai avea Cristina Topescu in viata. De ce nimeni nu a cautat-o atata timp

Jurnalista Cristina Topescu a murit duminica,12 ianuarie. Ce rude mai avea in viata? De ce nimeni nu a cautat-o atata timp? Sir de blesteme. Ce rude mai avea Cristina Topescu in viata? Fosta realizatoare TV Cristia Topescu a fost gasita moarta in propria casa din Otopeni duminica seara, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia .

Cristina Topescu a murit. Prezentatoarea a fost gasita fara suflare in casa

Cristina Topescu a fost descoperita fara suflare aseara, in locuinta sa. Avea doar 59 de ani, nimeni nu stia sa fi avut probleme de sanatate, iar tragedia este cu atat mai mare cu cat jurnalista a fost descoperita la mai bine de doua saptamani dupa ce a decedat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )