Libnet.ro
UNICEF

06:30

Omul care a vazut-o pe Cristina Topescu in ultimele ei zile de viata: Nimic nu anunta acest eveniment tragic

Antena3 Antena3,
Omul care a vazut-o pe Cristina Topescu in ultimele ei zile de viata: Nimic nu anunta acest eveniment tragic

Medicul Horatiu Moldovan,secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat ca Cristina Topescu, consiliera pe probleme de comunicare in cadrul Ministerului, a fost gasita moarta in casa de catre politisti, dupa ce vecinii au alertat autoritatile. Decesul ar fi survenit in urma cu mai multe zile. continuă pe Antena3

Cristina Topescu a murit. Ultima fotografie cu jurnalista in viata: Cu doi oameni dragi mie

Cristina Topescu a murit la doar 59 de ani. Decesul cunoscutei prezentatoare survine la nici doi ani de zile, dupa ce marele comentator sportiv Cristian Topescu, tatal jurnalistei, s-a stins din viata.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Psiholog: Nu-si lasa de izbeliste animalele pe care le iubea nespus!

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri.

CUTREMURATOR! Cristina Topescu, ABANDONATA la morga! Ce se va intampla cu trupul jurnalistei, daca NIMENI nu se va ocupa de funeralii

Vestea mortii Cristinei Topescu a cutremurat Romania. FOTO) Potrivitspynews. ro, autopsia si documentele emis.

Cristina Topescu a murit. Jurnalista nu mai fusese vazuta de 3 saptamani. Ministrul de Interne: Este prea devreme sa ne pronuntam la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comotie cerebrala (VIDEO)

A murit Cristina Topescu! Jurnalista ar fi murit de cateva zile, insa apelul catre 112 a fost facut abia duminica seara, de o vecina care nu o mai vazuse de mult timp, informeaza B1 TV. Moartea ei a venit ca.

Cristina Topescu a murit. Jurnalista Sanda Nicola: Moartea face parte din viata, e singura mare certitudine, dar tot e greu sa o accepti

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. O vecina a sunat la 112 pentru ca nu o mai vazuse de pe 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, imbracata de somn, fara urme de violenta.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. in casa jurnalistei au fost gasiti si trei caini morti (VIDEO)

Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa ce o vecina a alertat autoritatile,.

Cristina Topescu a murit. Adrian Ursu: Absolut ingrozitoare vestea. Pofta ei de viata e imposibil de pus langa un astfel de anunt

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. O vecina a sunat la 112 pentru ca nu o mai vazuse de pe 19 Decembrie. Politistii au gasit-o in pat, imbracata de somn.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Jurnalista a fost gasita decedata in casa, dupa trei saptamani (VIDEO)

Doliu in lumea presei romanesti! Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa.

Ce a facut Cristina Topescu in seara in care ar fi murit

Cristina Topescu a s-a stins din viata la finalul anului trecut! Ea a fost gasita fara suflare in casa, insa, duminica, 12 ianuarie, dupa ce o vecina a anuntat ca nu o mai vazuse de anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )