Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cristina Topescu a murit. Jurnalista nu mai fusese vazuta de 3 saptamani. Ministrul de Interne: Este prea devreme sa ne pronuntam la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comotie cerebrala (VIDEO)

B1 B1,
Cristina Topescu a murit. Jurnalista nu mai fusese vazuta de 3 saptamani. Ministrul de Interne: Este prea devreme sa ne pronuntam la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comotie cerebrala (VIDEO)

A murit Cristina Topescu! Jurnalista ar fi murit de cateva zile, insa apelul catre 112 a fost facut abia duminica seara, de o vecina care nu o mai vazuse de mult timp, informeaza B1 TV. Moartea ei a venit ca. continuă pe B1

Cristina Topescu a murit. Prezentatoarea a fost gasita fara suflare in casa

Cristina Topescu a fost descoperita fara suflare aseara, in locuinta sa. Avea doar 59 de ani, nimeni nu stia sa fi avut probleme de sanatate, iar tragedia este cu atat mai mare cu cat jurnalista a fost descoperita la mai bine de doua saptamani dupa ce a decedat.

Cristina Topescu a murit. Ce spunea despre lunile petrecute in inchisorile comuniste: Am iesit infinit mai puternica

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani dupa o viata marcata de incercari, cea mai recenta fiind pierderea tatalui, apreciatul comentator sportiv Cristian Topescu. in perioada comunismului, prezentatoarea de televiziune a fost arestata dupa ce a incercat sa fuga din tara.

Ultima imagine cu Cristina Topescu in viata. Ce au observat prietenii de pe retelele de socializare

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare pe data de 12 ianuarie 2020. Prezentatoarea nu mai fusese vazuta de trei saptamani, iar o vecina a fost cea care a intervenit si a alertat autoritatile. Ultima imagine postata de aceasta pe retelele sociale coincide cu data semnalata si politistilor. Jurnalista a decedat la varsta de 59 .

Cristina Topescu a murit. Jurnalista Sanda Nicola: Moartea face parte din viata, e singura mare certitudine, dar tot e greu sa o accepti

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. O vecina a sunat la 112 pentru ca nu o mai vazuse de pe 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, imbracata de somn, fara urme de violenta.

Cristina Topescu a murit! Vecinii nu o mai vazusera de 3 saptamani - Cum a fost gasita in casa

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fosto prezentatoare de televiziune dinRomania, fiica comentatorului sportivCristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani.

Cristina Topescu mai are doi frati, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Topescu

Duminica seara, agentii de la Inspectoratul de Politie Ilfov au relatat ca au fost solicitati de catre vecini sa vada ce se intampla cu Cristina Topescu. Jurnalista nu mai fusese vazuta de trei saptamani si moartea sa a fost confirmata, pe 12 decembrie, de catre oamenii legii. Chemati la fata locului, acestia au putut doar .

Cristina Topescu a murit! Nimeni de la locul de munca nu stia de disparitia acesteia - Jurnalista era consiliera Ministrului Sanatatii

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o vecina, apropiata a acesteia, a sunat la 112 si a anuntat ca nu a mai vazut-o de 3 saptamani.

Unde va fi ingropata Cristina Topescu. Ce a facut jurnalista la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Unde va fi ingropata jurnalista? Ce a facut fosta prezentatoare de televiziune la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori? Unde va fi ingropata Cristina Topescu? Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat o tara intreaga. indragita prezentatoare de televiziune a murit intr-un mod fulgerator.

Cristina Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut jurnalista tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Topescu a murit, la doar 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse din apropierea familiei. intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, jurnalista marturisea ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu.

Cristina Topescu a murit. Ce tinea acasa jurnalista. in casa mea, e cu mine tot timpul

Jurnalista Cristina Topescu a murit, au confirmat surse din apropierea familiei. Aceasta a fost gasita decedata in locuinta ei din Otopeni.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )