Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ultima imagine cu Cristina Topescu in viata. Ce au observat prietenii de pe retelele de socializare

Playtech Playtech,
Ultima imagine cu Cristina Topescu in viata. Ce au observat prietenii de pe retelele de socializare

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare pe data de 12 ianuarie 2020. Prezentatoarea nu mai fusese vazuta de trei saptamani, iar o vecina a fost cea care a intervenit si a alertat autoritatile. Ultima imagine postata de aceasta pe retelele sociale coincide cu data semnalata si politistilor. Jurnalista a decedat la varsta de 59 . continuă pe Playtech

Decizie de ultima ora: Cristina Topescu va fi incinerata miercuri

Cristina Topescu ar urma sa fie incinerata miercuri, 15 ianuarie, potrivit surselor Antena 3. De asemenea, va fi oficializata si o slujba la Crematoriul Uman.

CUTREMURATOR! Cristina Topescu, ABANDONATA la morga! Ce se va intampla cu trupul jurnalistei, daca NIMENI nu se va ocupa de funeralii

Vestea mortii Cristinei Topescu a cutremurat Romania. FOTO) Potrivitspynews. ro, autopsia si documentele emis.

CUTREMURATOR! ULTIMA IMAGINE cu Cristina Topescu iN VIATA! CUM A APARUT jurnalista... (FOTO)

Fiica celebrului comentator sportiv Cristian Topescu s-a stins din viata la varsta de 59 de ani.

GATA, E OFICAL! Iata ADEVARATA CAUZA a MORTII Cristinei Topescu: Medicii tocmai au terminat AUTOPSIA! Ce SUBSTANTA i-a adus sfarsitul

Specialistii INML au efectuat autopsia Cristinei Topescu. FOTO) Procedura s-a dovedit, insa, extrem de dificila din cauza gradului.

Ce rude mai avea Cristina Topescu in viata. De ce nimeni nu a cautat-o atata timp

Jurnalista Cristina Topescu a murit duminica,12 ianuarie. Ce rude mai avea in viata? De ce nimeni nu a cautat-o atata timp? Sir de blesteme. Ce rude mai avea Cristina Topescu in viata? Fosta realizatoare TV Cristia Topescu a fost gasita moarta in propria casa din Otopeni duminica seara, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia .

Cristina Topescu a murit. Ultima fotografie cu jurnalista in viata: Cu doi oameni dragi mie

Cristina Topescu a murit la doar 59 de ani. Decesul cunoscutei prezentatoare survine la nici doi ani de zile, dupa ce marele comentator sportiv Cristian Topescu, tatal jurnalistei, s-a stins din viata.

Testamentul verbal lasat de Cristina Topescu. S-a gandit la ei pana in ultima clipa

Jurnalista Cristina Topescu s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Vedeta a fost gasita moarta, inconjurata de singurele fiinte pe care le-a iubit cu adevarat.

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

Ultimele imagini cu Cristina Topescu, de pe 25 decembrie 2019. Cris, nu te-a iubit nimeni! Ai fost doar un trofeu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, in seara zilei de duminicp, 12 ianuarie 2020. Vecinii si prietenii spun ca nu mai stiau nimic de ea de pe 19 decembrie, insa se pare ca de Craciun, Cristina ar fi petrecut alaturi de o prietena. in acest sens, exista mai multe imagini distribuite de cea .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )