Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cristoiu arunca bomba! Ce urmeaza sa faca Iohannis si Guvernul cu banii europeni. Nimeni nu se astepta la asta

Antena3 Antena3,
Cristoiu arunca bomba! Ce urmeaza sa faca Iohannis si Guvernul cu banii europeni. Nimeni nu se astepta la asta

Jurnalistul Ion Cristoiu arunca bomba si dezvaluie ca presedintele Klaus Iohannis a fost la Bruxelles pentru a obtine bani de alegeri, destinati partidului PNL, condus de prim ministrul Ludovic Orban. Romania a obtinut, in urma negocierilor-maraton de la Summitul UE o suma impresionanta, de 80 de miliarde de euro. continuă pe Antena3

Cristoiu arunca bomba: O diversiune uriasa a fost pusa in scena in aceste zile! Care a fost scopul

Ion Cristoiu afirma intr-un editorial, ca graba cu care Parlamentul a dezbatut si votat legea carantinarii, sub presiunea manipularii ca vine Apocalipsa Coronavirusului creeaza un precedent periculos.

Se inchid terasele in Romania? Guvernul arunca bomba si vrea ajutorul Primariilor

Guvernul Romaniei, prin vocea premierului Ludovic Orban, a facut ultimele precizari cu privire la terasele care nu respecta intocmai normele si masurile de siguranta impuse de autoritati pentru a limita raspandirea noului virus. Ce se va intampla cu terasele daca vor continua sa functioneze ca si pana acum, aflati in paragradele urmatoare. Se inchid terasele? .

Iohannis: Guvernul are la dispozitie noua lege, dar nicio lege nu opreste un virus

Presedintele Iohannis a explicat, miercuri, ca Guvernul Orban are acum la dispozitie noile reguli pr.

Ciolacu: Daca ar fi sa dam crezare anuntului triumfalist al lui Iohannis, Guvernul trebuie sa dubleze alocatiile si sa creasca pensiile cu 40%

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat ca Guvernul PNL nu mai are nicio scuza si trebuie sa dubleze alocatiile pentru copii si sa majoreze pensiile cu 40%, in contextul anuntului presedintelui Klaus Iohannis care a spus ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro, dupa negocierile de la Bruxelles.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )