Libnet.ro
UNICEF

13:30

Iohannis: Guvernul are la dispozitie noua lege, dar nicio lege nu opreste un virus

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Guvernul are la dispozitie noua lege, dar nicio lege nu opreste un virus

Presedintele Iohannis a explicat, miercuri, ca Guvernul Orban are acum la dispozitie noile reguli pr. continuă pe România Liberă

Guvernul aproba programul Noua Casa, in ciuda avertismentelor ca scumpeste locuintele

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de miercuri, de la ora 17. 00, proiectul privind programul Noua Casa, prin care se majoreaza plafonul pentru credite de la 70. 000 de euro la 140. 000 de euro. Economistii au avertizat in mod repetat ca modificarile vor scumpi locuintele.

Cum se face izolarea si carantina, dupa noua lege. Care sunt cele mai importante masuri si cine sunt persoanele exceptate de la noile reguli

Noua Lege a carantinei si izolarii care a intrat in vigoare marti vine cu noi masuri ce definesc aceste restrictii in cazul bolnavilor de coronavirus, dar si cu categorii de persoane exceptate de la aceste reguli.

Localitate din Giurgiu, in carantina, dupa noua lege. Ce se intampla acum in Roata de Jos

Premiera nedorita: satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de miercuri, in carantina, dupa ce 32 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus. Cartojani, prima localitate care intra in carantina. Roata de Jos, un pericol Satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de astazi, in carantina, dupa ce 32 .

Cine nu intra in carantina daca ajung in Romania. Oamenii exceptati prin noua lege

Persoanele care ajung in Romania din tari unde rata de imbolnavire este cel mult egala cu cea de la noi sunt exceptate de carantina. Care sunt noile reguli stabilite de CNSU, aflati in paragrafele urmatoare. Cine scapa de carantina la sosirea in Romania Mai mult, pentru cei care urmeaza sa participe la evenimente de familie .

Ce spune ministrul Sanatatii despre noile masuri care se aplica de marti, cand intra in vigoare noua lege privind carantina si izolarea. Ce se intampla cu cei care au refuzat carantina

Cei care au refuzat carantina, in urma deciziei Curtii Constitutionale, vor fi indentificati de catre directiile de sanatate publica si vor fi izolati la domiciliu pentru 14 zile, masura urmand sa fie luata de marti, cand va intra in vigoare noua lege adoptata de Parlament privind conditiile de internare, de izolare si carantina, a declarat luni seara ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ciolacu: Daca ar fi sa dam crezare anuntului triumfalist al lui Iohannis, Guvernul trebuie sa dubleze alocatiile si sa creasca pensiile cu 40%

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat ca Guvernul PNL nu mai are nicio scuza si trebuie sa dubleze alocatiile pentru copii si sa majoreze pensiile cu 40%, in contextul anuntului presedintelui Klaus Iohannis care a spus ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro, dupa negocierile de la Bruxelles.

Dani Mocanu are o noua iubita. Primele imagini cu tanara

Celebrul manelist Dani Mocanu a pus mana pe una dintre cele mai dorite femei din industria in care se invarte. Cantaretul s-a afisat deja cu tanara in mediul online. Dani Mocanu, o noua cucerire. Iubita sa este dorita de toti manelistii Noua cucerire a manelistului Dani Mocanu se numeste Larisa Munteanu si este o cunoscuta .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2874 seconds )