Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cristoiu, scenariu-bomba: Ce plan are statul paralel in razboiul Firea - Dragnea

Antena3 Antena3,
Cristoiu, scenariu-bomba: Ce plan are statul paralel in razboiul Firea - Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu a spus, miercuri, la Sinteza zilei, ca in urma razboiului intern din PSD, statul paralel isi va recastiga teritoriile pierdute. Domnii de la PSD, ambele tabere, uita un lucru:. continuă pe Antena3

Victor Ponta il ameninta pe Dragnea cu noi poze: Orice institutie pe care nu o controleaza el este din statul paralel. Domnul pleaca din functie la inchisoare!

Victor Ponta afirma ca mai are poze cu Liviu Dragnea de la intalnirile acestuia cu statul paralel, pe care liderul PSD il denunta acum. Fostul premier spune ca Dragnea nu s-a luptat nicio clipa cu statul p.

Statul paralel si initiativa celor trei mari mojicii

Cand statul paralel intra in actiune, vai si amar. Vai, caci Viorica rateaza intalnirea ei cu Juncker. Apoi, ce amar, o contramandeaza pe cea programata cu seful diplomatiei germane, Maas. De ce? Pentru ca putem.

Gelu Diaconu sustine ca Dragnea se foloseste de institutiile statului pentru a-si pedepsi adversarii: Doua-trei cozi de topor sunt folosite pentru dirijarea controalelor / Asta cu statul paralel e o bazaconie (VIDEO)

Asta cu statul paralel e o bazaconie, o tema ce va fi curand epuizata, a declarat Gelu Diaconu. Fostul sef ANAF a remarcat faptul ca Liviu Dragnea, dar si alti politicieni, infiereaza cu manie proletara.

Ponta il ameninta pe liderul PSD cu publicarea de noi fotografii in care apare alaturi de statul paralel: Dragnea o fugarea pe Kovesi cu soriciul

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica, la Targu-Jiu, ca, de fiecare data cand Liviu Dragnea va mai spune ca se lupta cu statul paralel, va publica noi imagini in care presedintele PSD apare in compania lui George Maior, a Laurei Codruta Kovesi si a lui Florian Coldea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )