Libnet.ro
UNICEF

22:31

Victor Ponta il ameninta pe Dragnea cu noi poze: Orice institutie pe care nu o controleaza el este din statul paralel. Domnul pleaca din functie la inchisoare!

B1 B1,
Victor Ponta il ameninta pe Dragnea cu noi poze: Orice institutie pe care nu o controleaza el este din statul paralel. Domnul pleaca din functie la inchisoare!

Victor Ponta afirma ca mai are poze cu Liviu Dragnea de la intalnirile acestuia cu statul paralel, pe care liderul PSD il denunta acum. Fostul premier spune ca Dragnea nu s-a luptat nicio clipa cu statul p. continuă pe B1

Victor Ponta: Liviu Dragnea `teleormanizeaza` Romania

Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea pe care il acuza de teleormanizarea Romaniei. De asemenea, liderul formatiunii Pro Romania sustine ministrul de Interne Carmen Dan poarta.

Victor Ponta avertizeaza ca se pregatesc noi proteste: Liviu Dragnea si Carmen Dan au facut o repetitie pentru ceea ce urmeaza sa fie in toamna

Liderul Pro Romania Victor Ponta a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca violentele de la protestul din 10 august puteau fi evitate daca jandarmii doreau acest lucru si l-a acuzat pe Liviu Dr.

Victor Ponta: Mai am poze cu Dragnea / Nu era neaparat cel mai bun prieten cu Kovesi, Maior si Coldea, dar nu scapau de el

Fostul premier Victor Ponta a spus duminica la Targu Jiu ca mai are poze cu Liviu Dragnea si ca o sa le dea pe rand cand mai spune ca lupta cu statul paralele. Acesta a mai spus ca liderul PSD minte pe fata cum lupta el cu Kovesi, Maior si Coldea, pentru ca nu erau neaparat cei mai buni prieteni, dar nu scapau de el.

Victor Ponta, despre violentele din 10 august: Domnul Dragnea si cu doamna Carmen Dan au facut o repetitie pentru ceea ce urmeaza sa fie in toamna

Deputatul Victor Ponta Pro Romania) a vorbit duminica la Targu Jiu despre violentele din data de 10 august. El a spus ca ordinul ca jandarmii sa actioneze in forta a fost dat de Liviu Dragnea, iar ca tot ce s-a intamplat reprezinta o repetitie pentru protestele care vor avea loc ca urmare a votului in Parlament cu privire la Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Victor Ponta, dupa audierea lui Dragnea la Parchetul General: Cel care a provocat, a orchestrat si a vrut sa beneficieze de violente este el. Trebuie sa raspunda legal

Victor Ponta nu crede in afirmatiile lui Liviu Dragnea ca a fost chemat la Parchetul General pentru a fi intrebat daca are probe privind acuzatiile facute in legatura cu protestul din 10 august. Fostul.

Victor Ponta: Dragnea nu are prieteni, el cumpara oameni

Fostul premier Victor Ponta sustine casprijinul de care beneficiaza presedintele PSD Liviu Dragnea vine exclusiv din modul in care imparte resursele statului. Dragnea nu are suporterii lui, ca Iliescu.

Victor Ponta lamureste misterul. De ce il ataca Dragnea pe Maior

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre conflictul dintre liderul PSD, Liviu Dragnea, si ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al SRI. Fostul premier sustine ca Dragnea nu mai are pe cine sa atace.

Victor Ponta, despre RAZBOIUL din PSD: E o scrisoare pierduta. Dragnea o sa ii cumpere pe baroni, vrea sa castige timp pana se rezolva cu dosarele penale

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre razboiul din PSD. Fostul premier afirma ca asa-zisa scrisoare a nemultumitilor din PSD reprezinta doar un mijloc de negociere intre Dragnea si baronii locali, pe.

inca o mare porcarie din vremea Pestei lui Dragnea! Victor Ponta: Ferma de la Salcia merge foarte bine in timp ce oamenilor amarati le sunt omorati porcii din curte

Victor Ponta intervine in scandalul pestei porcine si critica in termeni foarte duri modul in care au reactionat autoritatile dupa ce virusul a inceput sa faca prapad in tara. Fostul premier spune ca.

Ponta il ameninta pe liderul PSD cu publicarea de noi fotografii in care apare alaturi de statul paralel: Dragnea o fugarea pe Kovesi cu soriciul

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica, la Targu-Jiu, ca, de fiecare data cand Liviu Dragnea va mai spune ca se lupta cu statul paralel, va publica noi imagini in care presedintele PSD apare in compania lui George Maior, a Laurei Codruta Kovesi si a lui Florian Coldea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )