Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cristoiu: Ar trebui si alte masuri pentru ca 15 mai sa nu fie o data gen Revelion

Antena3 Antena3,
Cristoiu: Ar trebui si alte masuri pentru ca 15 mai sa nu fie o data gen Revelion

Jurnalistul Ion Cristoiu spune ca singura tema de interes a oamenilor vizeaza masurile de relansare a vietii publice si economice, iar autoritatile ar trebui sa deschida treptat parcurile, cafenelele, terasele pentru a nu asista la evenimente gen Revelion dupa incetarea starii de urgenta. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Statul nu va mai plati somaj tehnic dupa 15 mai. Ministrul Muncii: Guvernul pregateste alte masuri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat la Digi24 ca plata indemnizatiilor pentru somajul tehnic nu va mai putea fi suportata de stat dupa data de 15 mai, cand se incheie situatia de urgenta. Guvernul, insa, lucreaza la un alt plan pentru a rezolva aceasta situatie.

Orban: Suntem in curs de pregatire a unui plan economic de repornire. Pregatim si alte masuri. Ce spune despre pensii

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca este in curs de pregatire un plan economic de relansare, fiind avute in vedere si alte masuri in afara de cele luate deja, insa trebuie stabilite resursele financiare de care dispunem. Totodata, un obiectiv al guvernului este cresterea pensiilor.

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Redeschiderea restaurantelor si cluburilor dupa 15 mai, nepotrivita. Hotelurile si pensiunile ar putea fi utilizate, respectand distantarea sociala (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a explicat ca nu ar fi potrivit ca restaurantele, cluburile si alte locuri aglomerate sa fie redeschise dupa 15 mai cand expira starea de.

Ar trebui sau nu redeschise scolile dupa 15 mai? Ce spun profesorii: Cand vom avea proceduri clare pentru protejarea sanatatii copiilor, nu exercitii de imagine, voi fi hotarata sa imi primesc copiii in clasa

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca scoala ar putea incepe dupa ce se termina starea de urgenta, adica dupa 15 mai, iar toti elevii vor fi obligati sa poarte masti de protectie. Multi dintre parinti si profesori au spus ca supraaglomerarea din clasele cu peste 30 de elevi ar pune in pericol viata copiilor. HotNews a stat de vorba cu cativa profesori despre posibilitatea chemarii elevilor la scoala dupa jumatatea lunii mai. Medic infectionist aflat in prima linie in lupta cu COVID-19, despre redeschiderea scolilor: Categoric nu. Ar fi irational Aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic.

Alexandru Rafila, despre concediile romanilor: Ar trebui sa asteptam dupa data de 15 mai - 1 iunie pentru a vedea care va fi trendul epidemiologic

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat pentru B1. RO, in urma unei interventii la emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca era de asteptat ca.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Dupa 15 mai, cu certitudine nu cred ca se vor deschide scolile

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a anuntat primele masuri de relaxare a restrictiilor luate in contextul pandemiei de coronavirus, care vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Astfel, se va.

Mediul privat trebuie sa se asigure ca dupa 15 mai oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii

Mediul privat trebuie sa se asigure ca, dupa 15 mai, oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii, pentru ca in piata sa nu existe speculatii ale pretului, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Arafat spune ca, daca situatia se inrautateste, atunci masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

Premierul Ludovic Orban, detalii despre relaxarea restrictiilor dupa data de 15 mai: Este cert ca se vor elimina retrictiile in ceea ce priveste circulatia in interiorul localitatilor

Una dintre restrictiile certe la care se va renunta dupa data de 15 mai vizeaza deplasarea in interiorul localitatilor. Potrivit premierului Ludovic Orban, romanii nu vor trebui sa mai tina cont de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )