Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul nu va mai plati somaj tehnic dupa 15 mai. Ministrul Muncii: Guvernul pregateste alte masuri

Adevărul Adevărul,
Statul nu va mai plati somaj tehnic dupa 15 mai. Ministrul Muncii: Guvernul pregateste alte masuri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat la Digi24 ca plata indemnizatiilor pentru somajul tehnic nu va mai putea fi suportata de stat dupa data de 15 mai, cand se incheie situatia de urgenta. Guvernul, insa, lucreaza la un alt plan pentru a rezolva aceasta situatie. continuă pe Adevărul

Bugetarii nu mai intra in somaj tehnic. Ce se intampla cu salariile demnitarilor

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic, desi cea mai mare parte dintre angajatii statului lucreaza de mai bine de o luna prin rotatie, iar salariile demnitarilor nu vor mai fi taiate in semn de solidaritate asa cum sustinea in urma cu ceva timp premierul Ludovic Orban.

Solicitarile pentru indemnizatiile de somaj tehnic ar putea fi depuse exclusiv prin platforma aici.gov.ro

Autoritatile evalueaza posibilitatea ca in luna mai pentru luna aprilie solicitarile pentru indemnizatia de somaj tehnic sa se depuna exclusiv pe platforma aici. gov. ro. Anuntul a fost facut de Alin Ignat, secretar de stat in Ministerul Muncii, in cadrul unei declaratii de presa la sediul institutiei. Este vorba de indemnizatia de sprijin pentru alti profesionisti conform Codului Civil, precum contracte de drepturi de autor, activitate sportiva si conventii individuale de munca, care se acorda prin Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala.

Violeta Alexandru: Avem semnale ca in unele situatii, angajatorii au cerut angajatilor sa vina la munca, desi erau in somaj tehnic

Ministrul muncii Violeta Alexandru a declarat vineri ca a primit semnale potrivit carora exista situatii in care angajatii sunt obligati sa vina la munca, desi sunt inscrisi in somaj tehnic. Ministerul a spus ca ii incurajeaza pe cei care sunt intr-o astfel de situatie sa se adreseze Inspectoratelor Teritoriale de Munca.

Violeta Alexandru: Angajatii chemati la munca, desi sunt in somaj tehnic, trebuie sa faca reclamatii la ITM

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat vineri ca are o multitudine de semnale potrivit carora exista anghajatori care si-au trimis oamenii in somaj tehnic, dar ii cheama la munca. Am cerut ITM sa faca verificari.

Cum pot beneficia pensionarii de somaj tehnic. Care sunt conditiile impuse de lege

Pensionarii care sunt in acelasi timp si angajati ori profesionisti, in perioada starii de urgenta, pot primi, daca raman fara munca, somaj tehnic sau indemnizatie de profesionist. Cum pot beneficia pensionarii de somaj tehnic. Care sunt conditiile impuse de lege in perioada starii de urgenta, pensionarii care sunt in acelasi timp, si angajati ori profesionisti, .

Tarom trimite 1.112 angajati in somaj tehnic 90 de zile, din 27 aprilie

Un numar de 1. 112 angajati ai transportatorului aerian national Tarom vor intra in somaj tehnic 90 de zile, din 27 aprilie, urmand sa beneficieze de o indemnizatie de somaj tehnic de 75% din salariul de baza aferent postului ocupat.

Cum se declara si cum se platesc contributiile pentru pensie si sanatate la somaj tehnic

Ministerul Finantelor a anuntat vineri cum se declara si se platesc contributiile pentru pensii si sanatate la somaj tehnic, precum si bonificatiile acordate la plata impozitului pe profit sau pe veniturile microintreprinderilor.

Violeta Alexandru: 600.000 de romani beneficiaza de somaj tehnic

Violeta Alexandru a declarat, vineri, ca 600,000 de romani au beneficiaza de somaj tehnic.

ANOFM: Pentru aprilie, ne asteptam sa fie depuse cereri de somaj tehnic pentru un milion de angajati

Victor Picu, presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), a declarat ca se estimeaza ca pentru luna aprilie vor fi depuse cereri de somaj tehnic pentru un milion de angajati.

Tarom: 1.112 angajati in somaj tehnic incepand din 27 aprilie

112 angajati ai Tarom vor intra in somaj tehnic 90 de zile, din 27 aprilie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )