Libnet.ro
UNICEF

14:15

Critic de arta, despre tablourile lui Valcov: Lucrarile sunt de nivel mediu. Se vede ca nu avem de-a face cu un colectionar, ci cu un investitor fara orizont (VIDEO)

B1 B1,
Critic de arta, despre tablourile lui Valcov: Lucrarile sunt de nivel mediu. Se vede ca nu avem de-a face cu un colectionar, ci cu un investitor fara orizont (VIDEO)

Criticul si isoricul de arta Pavel Susara a vorbit vineri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, despre tablorile detinute de fostul ministru de Finante Darius Valcov, descoper. continuă pe B1

Procurorul-sef adjunct al DNA, despre tablourile lui Valcov: O echipa de specialisti se va ocupa de identificare si certificare. Pot fi si falsuri, pot fi si reale

Averea fostului ministru al Finantelor, Darius Valcov, este una considerabila. Acestea detinea peste 100 de tablouri semnate Toniza, Picasso, Renoir sau Grigorescu. Fostul ministru ar fi vrut sa ascunda banii din.

Critic de arta, despre picturile detinute de Valcov: La nivel de imagine este spectaculos, dar ele nu sunt ceea ce par a fi

Procurorii au gasit, la perchezitiile de ieri, peste 90 de tablouri care i-ar apartine lui Darius Valcov, ascunse in pereti falsi ai caselor unor prieteni sau rude. Tablourile ar valora intre 80. 000 s.

Ce se va intampla cu tablourile lui Valcov descoperite de DNA

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca operele de arta descoperite in timpul perchezitiilor efectuate in dosarul lui Darius Valcov urmeaza sa fie expertizate si apoi predate in custodia unei institutii specializate in domeniu, care le va putea expune.

Sef adjunct DNA, despre tablourile din dosarul Valcov: Majoritatea fusesera cumparate din strainatate, unele la licitatie. Vor fi predate unei institutii de profil

Majoritatea tablourilor ridicate de DNA in dosarul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov fusesera achizititionate din strainatate, unele la licitatie, a declarat, vineri, procurorul-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor. El a precizat ca tablourile se afla la sediul DNA, insa trebuie predate imediat unei institutii de profil care sa aiba conditii de pastrare.

Dezvaluiri despre comoara lui Valcov. Surse: Fostul ministru detinea peste 100 de tablouri. Acesta a ajuns la DNA

UPDATE 11:08 Darius Valcov s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Averea fostului ministru de finante, Darius Valcov, este una considerabila. Potrivit unor surse, Valcov detinea oeste 100 de.

Dezvaluiri despre comoara lui Valcov. Surse: Fostul ministru detinea peste 100 de tablouri. Acesta a ajuns la DNA (VIDEO)

UPDATE 11:08 Darius Valcov s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Averea fostului ministru de finante, Darius Valcov, este una considerabila. Potrivit unor surse, Valcov detinea peste 100 de.

Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Franta : Sunt aproape convins ca nicio ancheta a pamantului nu va putea sa stabileasca ce s-a intamplat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre prabusirea avionului Airbus A 320 in Franta, care avea la bord 150 de persoane. Banciu este de parere ca nicio ancheta nu va reu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )