Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dezvaluiri despre comoara lui Valcov. Surse: Fostul ministru detinea peste 100 de tablouri. Acesta a ajuns la DNA (VIDEO)

B1 B1,
Dezvaluiri despre comoara lui Valcov. Surse: Fostul ministru detinea peste 100 de tablouri. Acesta a ajuns la DNA (VIDEO)

UPDATE 11:08 Darius Valcov s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Averea fostului ministru de finante, Darius Valcov, este una considerabila. Potrivit unor surse, Valcov detinea peste 100 de. continuă pe B1

Dezvaluiri despre comoara lui Valcov. Surse: Fostul ministru detinea peste 100 de tablouri. Acesta a ajuns la DNA

UPDATE 11:08 Darius Valcov s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Averea fostului ministru de finante, Darius Valcov, este una considerabila. Potrivit unor surse, Valcov detinea oeste 100 de.

Procurorul-sef adjunct al DNA, despre tablourile lui Valcov: O echipa de specialisti se va ocupa de identificare si certificare. Pot fi si falsuri, pot fi si reale

Averea fostului ministru al Finantelor, Darius Valcov, este una considerabila. Acestea detinea peste 100 de tablouri semnate Toniza, Picasso, Renoir sau Grigorescu. Fostul ministru ar fi vrut sa ascunda banii din.

Critic de arta, despre tablourile lui Valcov: Lucrarile sunt de nivel mediu. Se vede ca nu avem de-a face cu un colectionar, ci cu un investitor fara orizont (VIDEO)

Criticul si isoricul de arta Pavel Susara a vorbit vineri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, despre tablorile detinute de fostul ministru de Finante Darius Valcov, descoper.

Darius Valcov a fost retinut de procurori. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de.

Darius Valcov a fost retinut. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de.

UPDATE: Darius Valcov afla joi daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Fostul ministru nu a recunoscut acuzatiile

04: Fostul ministru al Finantelor nu a recunoscut acuzatiile care i se aduc a precizat avocata politicianului. Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Valcov.

Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla joi daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea afla joi daca va fi cercetat in spatele gratiilor. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat detrafic de influenta.

Zi grea pentru fostul ministru Valcov. Va afla daca va petrece urmatoarele 30 de zile dupa gratii

Darius Valcov afla astazi daca va ramane pentru 30 de zile in spatele gratiilor. Fostul ministru de Finante a fost retinut ieri pentru 24 de ore de procurorii DNA. El este acuzat de trafic de influenta,.

Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat solicitarea procurorilor. Fostul ministru, audiat la DNA (VIDEO)

UPDATE 14: 50 Fostul ministru de Finante, Darius Valcov a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Parlamentarii au dat, miercuri, aviz favorabil pentru arestarea fostului ministru de finante, Darius.

Muzeul Valcov. Procurorii au gasit peste 100 de tablouri ascunse de fostul ministru de Finante in dulapuri si pe sub paturi

Fostul ministru al Finantelor ar fi detinut peste 100 de tablouri de mare valoare. Asta au gasit procurorii anticoruptie in urma peschezitiilor efectuate la patru persoane de incredere al parlamentarului. Operele de arta erau ascunse in dulaputi si pe sub paturi.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )