Libnet.ro
UNICEF

20:45

De ce critica ministrul Justitiei decizia CCR. Catalin Predoiu: Ea contine numeroase fracturi logice

Adevărul Adevărul,
De ce critica ministrul Justitiei decizia CCR. Catalin Predoiu: Ea contine numeroase fracturi logice

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a afirmat, joi, ca decizia Curtii Constitutionale asupra ordonantei de urgenta a Guvernului privind starea de urgenta contine numeroase fracturi logice, precizand ca OUG 11999 este inatacabila, fiind adoptata inainte de actualul cadru constitutional. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei: Decizia CCR privind amenzile date in starea de urgenta cuprinde fracturi logice

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca decizia CCR privind amenzile date in starea de urgenta contine fracturi logice.

Orban, anunt despre amenzi dupa decizia CCR: Nu inseamna ca nu se mai dau. Au revenit la nivelul anterior OUG

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, ca decizia CCR referitoare la amenzi este anticonstitutionala, impotriva ordinii de drept, fiind chiar un indemn la anarhie. Suntem din ce in ce mai hotarati sa gasim solutii pentru a schimba prevederile constitutionale si legale care reglementeaza activitatea Curtii Constitutionale, a precizat premierul.

Dan Vilceanu (PNL): Decizia CCR privind majorarea amenzilor, un scuipat in ochii celor care au stat acasa. Bombardierii, care se plimba in voie si raspandesc coronavirusul, trebuie sa raspunda (VIDEO)

Deputatul PNL Dan Vilceanu considera ca decizia CCR, prin care majorarea amenzilor pe perioada starii de urgenta a fost declarata neconstitutionala, este un scuipat in ochii celor care au stat acasa si au.

Euractiv: Avocatul Mircea Ursuta, despre decizia CCR privind amenzile: Ar trebui sterse ca efect al deciziei

Mircea Ursuta, avocat in Baroul Bihor, a explicat intr-un scurt interviu pentru EurActivRomania decizia CCR de miercuri privind anularea majorarii amenzilor pe perioada starii de urgenta. Din punctul meu de vedere, nu e nevoie nici macar de plangere. Amenzile ar trebui sterse ca efect al deciziei CCR, evident, de la data publicarii in Monitorul Oficial, spune Ursuta .

Florin Roman iese la atac: Decizia CCR in cazul pensiilor speciale, rusinoasa si dezonoranta

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, catalogheaza decizia CCR in cazul legii privind abrogarea pensiilor speciale drept rusinoasa si dezonoranta si arata ca liberalii vor veni cu un nou act normativ pe aceasta tema care va tine cont de motivarea Curtii.

Iohannis, despre decizia CCR privind amenzile: Fara aceste sanctiuni, mortii erau mai multi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca fara sanctiunile impuse prin ordonantele militare numarul mortilor era mai mare in Romania si a criticat politicienii care au primit cu satisfactie decizia CCR prin care amenzile au fost declarate neconstitutionale.

EXPERTII IN DREPT: Decizia CCR privind-o pe Kovesi nu poate fi revizuita, asa cum a cerut presedintele

Decizia CCR din iulie 2018 care l-a obligat pe seful statului sa o demita din functie pe fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, nu poate fi revizuita, asa cum a cerut presedintele Klaus Iohannis.

Valer Dorneanu, intrebat daca dupa decizia CCR mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor: Este problema Guvernului ce o sa faca in continuare

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, spune, dupa decizia CCR potrivit careia este neconstitutionala Ordonanta de urgenta care stabileste amenzile ce pot fi date in starea de urgenta, ca este problema Guvernului sa stabileasca ce va face in continuare. intrebat insistent daca de acum inainte mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor, Dorneanu a spus pentru HotNews. ro ca exista solutii si este problema autoritatilor sa le gaseasca si sa o faca constitutional.

Niciun roman amendat nu va putea beneficia de decizia CCR pana nu e publicata in Monitorul Oficial. Avocat: Doar caracterul sanctionator este in aer

Ordonantele militare nu au fost declarate neconstitutionale, ci modul in care s-a gasit o metoda legislativa de a da amenzi, avertizeaza avocatul Vlad Soare. Niciun roman amendat nu va putea beneficia de decizia CCR care a declarat OUG 342020 ca fiind neconstitutionala, pana cand aceasta decizie nu va fi pubicata in Monitorul Oficial.

Raed Arafat, reactie dupa decizia CCR: Ma intreb cum vom explica situatia daca ajungem sa pierdem tot ce am castigat in ultimele doua luni

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a reactionat la decizia CCR prin care ordonantele prin care erau stabilite amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare au fost declarate neconstitutionale, sustinand ca autoritatile raman fara unelte prin care sa descurajeze nerespectarea regulilor, singurul mod de a preveni o catastrofa de sanatate publica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )