Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Justitiei: Decizia CCR privind amenzile date in starea de urgenta cuprinde fracturi logice

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei: Decizia CCR privind amenzile date in starea de urgenta cuprinde fracturi logice

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca decizia CCR privind amenzile date in starea de urgenta contine fracturi logice. continuă pe Antena3

De ce critica ministrul Justitiei decizia CCR. Catalin Predoiu: Ea contine numeroase fracturi logice

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a afirmat, joi, ca decizia Curtii Constitutionale asupra ordonantei de urgenta a Guvernului privind starea de urgenta contine numeroase fracturi logice, precizand ca OUG 11999 este inatacabila, fiind adoptata inainte de actualul cadru constitutional.

Euractiv: Avocatul Mircea Ursuta, despre decizia CCR privind amenzile: Ar trebui sterse ca efect al deciziei

Mircea Ursuta, avocat in Baroul Bihor, a explicat intr-un scurt interviu pentru EurActivRomania decizia CCR de miercuri privind anularea majorarii amenzilor pe perioada starii de urgenta. Din punctul meu de vedere, nu e nevoie nici macar de plangere. Amenzile ar trebui sterse ca efect al deciziei CCR, evident, de la data publicarii in Monitorul Oficial, spune Ursuta .

Iohannis, despre decizia CCR privind amenzile: Fara aceste sanctiuni, mortii erau mai multi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca fara sanctiunile impuse prin ordonantele militare numarul mortilor era mai mare in Romania si a criticat politicienii care au primit cu satisfactie decizia CCR prin care amenzile au fost declarate neconstitutionale.

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre decizia CCR privind amenzile: Pierdem anumite unelte ale acestui razboi

Raed Arafat, seful Departamenntului pentru Situatii de Urgenta a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a declarat neconstitutionale amenzile majorate in timpul starii de urgenta, ca s-a pierdut o.

Dan Vilceanu (PNL): Decizia CCR privind majorarea amenzilor, un scuipat in ochii celor care au stat acasa. Bombardierii, care se plimba in voie si raspandesc coronavirusul, trebuie sa raspunda (VIDEO)

Deputatul PNL Dan Vilceanu considera ca decizia CCR, prin care majorarea amenzilor pe perioada starii de urgenta a fost declarata neconstitutionala, este un scuipat in ochii celor care au stat acasa si au.

EXPERTII IN DREPT: Decizia CCR privind-o pe Kovesi nu poate fi revizuita, asa cum a cerut presedintele

Decizia CCR din iulie 2018 care l-a obligat pe seful statului sa o demita din functie pe fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, nu poate fi revizuita, asa cum a cerut presedintele Klaus Iohannis.

Valer Dorneanu, intrebat daca dupa decizia CCR mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor: Este problema Guvernului ce o sa faca in continuare

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, spune, dupa decizia CCR potrivit careia este neconstitutionala Ordonanta de urgenta care stabileste amenzile ce pot fi date in starea de urgenta, ca este problema Guvernului sa stabileasca ce va face in continuare. intrebat insistent daca de acum inainte mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor, Dorneanu a spus pentru HotNews. ro ca exista solutii si este problema autoritatilor sa le gaseasca si sa o faca constitutional.

CCR - decizie socanta: Amenzile date in starea de urgenta sunt neconstitutionale

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala ordonanta de urgenta prin care au fost majorate amenzile date pentru incalcarea ordonantelor militare pe motiv ca nu au claritate si predictibilitate.

Toni Grebla, despre decizia CCR: Se va reveni la legea contraventiilor care a functionat inainte de starea de urgenta

Toni Grebla, fost judecator al Curtii Constitutionale, a explicat ca, de la intrarea in vigoare a deciziei CCR privind amenzile din starea de urgenta, se va reveni la legea contraventiilor de dinainte de instituirea starii de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )