Libnet.ro
UNICEF

15:45

Criza COVID si situatia financiara a romanilor: Aproape 50% dintre consumatori au inregistrat o reducere a veniturilor - sondaj

Hotnews Hotnews,
 Criza COVID si situatia financiara a romanilor: Aproape 50% dintre consumatori au inregistrat o reducere a veniturilor - sondaj

Actuala criza COVID-19 a surprins romanii intr-o pozitie financiara fragila, astfel incat peste 50% dintre consumatori afirma ca situatia lor financiara curenta este precara sau oarecum vulnerabila si doar 20% dintre ei se asteapta la o imbunatatire a acesteia in viitorul apropiat, potrivit unui sondaj realizat de o companie de specialitate. continuă pe Hotnews

Explozie de cazuri de COVID-19 in judetul Gorj. Aproape 50 de gorjeni s-au imbolnavit

Aproape 50 de gorjeni s-au infectat cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, conform Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj.

Criza COVID-19 i-a prins pe romani nepregatiti: Peste 50% afirma ca situatia lor financiara curenta este precara

Actuala criza COVID-19 a surprins romanii intr-o pozitie financiara fragila, astfel incat peste 54% dintre consumatori afirma ca situatia lor financiara curenta este precara sau oarecum vulnerabila si aproape 50% dintre consumatorii romani au inregistrat o reducere a veniturilor si a economiilor in ultima perioada, arata Financial Pulse Survey, realizat de biroul local McKinsey Company.

Presedintele Academiei Romane, Ioan-Aurel Pop, solutii pentru criza COVID si criza post-pandemie

Presedintele Academiei Romane, Ioan-Aurel Pop, a vorbit la emisiunea Academia de Sanatate de la DCMedical. ro, despre volumul Pandemia COVID-19 in Romania, lansat astazi, 29 iulie 2020, si in care a explicat solutiile gasite pentru criza COVID-19 si criza post-pandemie care va afecta toate sectoarele societatii.

Marele secret al Oanei Cuzino. Cum arata atat de bine, la aproape 50 de ani

Oana Cuzino are aproape 50 de ani si este intr-o forma incredibila, ba chiar privindu-i pozele de pe conturile de socializare ai impresia ca sunt din liceu. Prezentatoarea emisiunii Ce se intampla, doctore? de la PRO TV parca a descoperit elixirul tineretii, dar pe care l-a dezvaluit si publicului. Aceasta a vorbit mai multe despre .

Criza COVID-19 ii gaseste pe jumatate dintre romani intr-o situatie financiara precara (sondaj McKinsey)

Actuala criza COVID-19 a surprins romanii intr-o pozitie financiara fragila, astfel incat peste 50% dintre consumatori afirma ca situatia lor financiara curenta este precara sau oarecum vulnerabila si doar 20% dintre ei se asteapta la o imbunatatire a acesteia in viitorul apropiat, potrivit Financial Pulse Survey, realizat de biroul local McKinsey Company. Acelasi sondaj arata ca aproape jumatate 43%) dintre consumatori considera economia locala drept slaba si se asteapta ca starea acesteia sa se inrautateasca in urmatoarele trei luni. Mai mult, romanii sunt pesimisti si in ceea ce priveste durata crizei economice: cea mai semnificativa parte 30%) a acestora estimeaza o perioada de 1-2 ani, pe cand 19% se asteapta la o durata de pana la 3 ani.

Ce se intampla cu afacerile din Romania in criza COVID: Record de someri, dar mai putine insolvente si suspendari de firme

Numarul companiilor care au intrat in insolventa a scazut cu mai mult de un sfert, respectiv cu 26% in primele 6 luni din 2020, fata de aceeasi perioada din 2019, ajungand la 2. 360 de companii, cea mai mica valoare din ultimii 10 ani. Numarul companiilor suspendate a avut o scadere si mai accentuata, de aproape o treime, respectiv 32% in primele 6 luni din 2020 fata de aceeasi perioada din 2019, totalizand 5. 136 de companii, minimul ultimilor 10 ani, arata analiza unei companii de consultanta.

Criza Covid-19 loveste puternic profitul OMV Petrom

Scadere a rezultatului net cu 74%, in trimestrul al doilea al anului * Compania estimeaza pentru acest an un pret mediu al titeiului Brent de 40 dolaribaril, in ipoteza in care nu vor mai fi introduse alte masuri de carantina si restrictii de mobilitate * Christina Verchere: Gazul din Marea Neagra este o resursa descoperita si evaluata, cu un potential ridicat de a contribui la recuperarea economica post-pandemie a Romaniei * Cheia pentru deblocarea proiectelor din Marea Neagra consta intr-o legislatie care ofera claritate, conditii fiscale competitive si stabilitate, a spus CEO-ul OMV Petrom Masurile impuse pentru limitarea pandemiei de Covid-19 au lovit puternic in rezultatele grupului OMV Petrom SNP), pentru cel de-al doilea trimestru al anului producatorul de petrol si gaze raportand un profit net de 214 milioane lei, in scadere cu 74% comparativ cu cel din aceeasi perioada a anului 2019, de 823 milioane lei, se arata in raportul companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

GALATI: O scoala construita in urma cu aproape 50 de ani, reabilitata cu fonduri europene

Aproape 500 de elevi si profesorii din municipiul Galati vor studia intr-o scoala moderna dupa ce cladirea in care functioneaza unitatea de invatamant va fi reabilitata. Scoala a fost construita in urma cu aproape jumatate de secol, iar in aceste zile autoritatile locale au semnat contractul pentru demararea lucrarilor de reparatii si eficientizare energetica a cladirii, potrivit autoritatilor din Galati.

Doua focare noi de COVID-19 in judetul Prahova. Unul dintre acestea este la Spitalul de Psihiatrie Voila

Doua noi focare de Covid-19 in judetul Prahova. Unul dintre acestea este la Spitalul de Psihiatrie de la Voila, iar cel de-al doilea la o societate comerciala. in ultimele 24 de ore,63 de noi cazuri de i.

Studiu: Peste 50% dintre tinerii din Romania si-au pierdut increderea si motivatia in perioada starii de urgenta

Peste 60% dintre tinerii din Romania s-au plictisit acasa in perioada starii de urgenta, iar 56% dintre ei si-au pierdut increderea si motivatia in fortele proprii. in plus, intreruperea brusca a activitatilor cotidiene a condus la dezechilibre emotionale pentru unii dintre ei, porivit studiului Insights PulseZ.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )