Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se intampla cu afacerile din Romania in criza COVID: Record de someri, dar mai putine insolvente si suspendari de firme

Hotnews Hotnews,
 Ce se intampla cu afacerile din Romania in criza COVID: Record de someri, dar mai putine insolvente si suspendari de firme

Numarul companiilor care au intrat in insolventa a scazut cu mai mult de un sfert, respectiv cu 26% in primele 6 luni din 2020, fata de aceeasi perioada din 2019, ajungand la 2. 360 de companii, cea mai mica valoare din ultimii 10 ani. Numarul companiilor suspendate a avut o scadere si mai accentuata, de aproape o treime, respectiv 32% in primele 6 luni din 2020 fata de aceeasi perioada din 2019, totalizand 5. 136 de companii, minimul ultimilor 10 ani, arata analiza unei companii de consultanta. continuă pe Hotnews

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

Presedintele Academiei Romane, Ioan-Aurel Pop, solutii pentru criza COVID si criza post-pandemie

Presedintele Academiei Romane, Ioan-Aurel Pop, a vorbit la emisiunea Academia de Sanatate de la DCMedical. ro, despre volumul Pandemia COVID-19 in Romania, lansat astazi, 29 iulie 2020, si in care a explicat solutiile gasite pentru criza COVID-19 si criza post-pandemie care va afecta toate sectoarele societatii.

Criza COVID si situatia financiara a romanilor: Aproape 50% dintre consumatori au inregistrat o reducere a veniturilor - sondaj

Actuala criza COVID-19 a surprins romanii intr-o pozitie financiara fragila, astfel incat peste 50% dintre consumatori afirma ca situatia lor financiara curenta este precara sau oarecum vulnerabila si doar 20% dintre ei se asteapta la o imbunatatire a acesteia in viitorul apropiat, potrivit unui sondaj realizat de o companie de specialitate.

Criza COVID-19 i-a prins pe romani nepregatiti: Peste 50% afirma ca situatia lor financiara curenta este precara

Actuala criza COVID-19 a surprins romanii intr-o pozitie financiara fragila, astfel incat peste 54% dintre consumatori afirma ca situatia lor financiara curenta este precara sau oarecum vulnerabila si aproape 50% dintre consumatorii romani au inregistrat o reducere a veniturilor si a economiilor in ultima perioada, arata Financial Pulse Survey, realizat de biroul local McKinsey Company.

Selly a dat de pamant cu invatamantul din Romania. Ce a putut sa spuna, in direct la TV

Anul acesta examenul de Evaluare Nationala si cel de Bacalaureat au fost date in conditii speciale, datorate crizei epidemiologice in care ne aflam. Din pacate, in situatii de criza, se pot observa lacunele unui mecanism, care aparent functioneaza, dupa spusele oficialilor, la parametrii normali. Lucrul acesta s-a intamplat, din pacate, iar asta i-a determinat pe .

Fotbalistul internat intr-un spital din Romania: E mizerabil. Ce medicamente primeste

Partida dintre Astra si Universitatea Craiova a fost amanata dupa ce Ljuban Crepulja a fost testat pozitiv cu COVID-19. Fostbalistul se afla internat la Giurgiu in niste conditii de care este revoltat. Ce medicamente primeste? Fotbalist croat, internat in Romania dupa ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19 Ljuban Crepulja, fotbalist croat al formatiei Astra, .

Situatia COVID-19 din Romania, vazuta prin ochii jurnalistilor francezi. Romanii, aratati din ce in ce mai mult cu degetul

Jurnalistii francezi au scris despre cresterea uriasa a cazurilor de coronavirus din Romania si despre restrictiile impuse de mai multe tari pentru cetatenii romani.

O echipa de fotbal din Romania imbolnavita, dar vindecata peste noapte. Miracolul testelor in care toti bolnavii erau, de fapt, sanatosi

Au aparut tot mai multe cazuri de bolnavi, care au iesit pozitivi la testarea pentru COVID-19, dar care s-au vindecat peste noapte, mai exact peste cateva ore, cand au fost retestati. Problema a fost recunoscuta chiar si de medicul Virgil Musta. Care este echipa a carei jucatori au scapat de noul virus cat ai zice .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania

Dupa ce luna iunie a fost cuprinsa de ploi si viituri care au facut prapad in vestul si nordul tarii, ANM anunta reintoarcerea potopului. Vremea rea pune din nou stapanire pe Romania in zilele urmatoare. Alerta meteo ANM: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania Meteorologii au emis un cod portocaliu de .

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )