Libnet.ro
UNICEF

21:45

Criza din Grecia:Liderii din zona euro asteapta, joi, propunerile de reforma ale Atenei

Adevărul Adevărul,
Criza din Grecia:Liderii din zona euro asteapta, joi, propunerile de reforma ale Atenei

Liderii din zona euro asteapta, joi, pana la miezul noptii, propunerile de reforma ale guvernului condus de premierul elen Alexis Tsipras. Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat ca este tot mai greu de gasit o solutie pentru criza din Grecia. continuă pe Adevărul

Teodorovici, despre criza din Grecia: Singura chestiune care s-ar mai putea ridica este cea legata de partea de finantare a Romaniei in piata, risc care a fost luat in calcul

Autoritatile au luat in calcul riscul unui cost mai mare in ceea ce priveste finantarea Romaniei in piata, avand in vedere criza din Grecia, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Eugen.

Criza din Grecia va AFECTA Romania? Ce spun specialistii

Criza din Grecia si rezultatul referendumului de ieri nu afecteaza Romania intr-un mod major, spun specialistii. Primele efecte sunt insa resimtite de exportatori si de importatori. in aceasta.

Ce spune Casa Alba despre criza din Grecia. Ce ar trebui sa faca creditorii internationali

Casa Alba a anuntat luni ca Guvernul de la Atena si liderii europeni ar trebui sa incerce gasirea unui compromis cu privire la criza datoriei statului elen, care sa permita ramanerea Greciei in zona euro,.

CRIZA din Grecia. Presedintele Parlamentului European sustine mentinerea statului elen in Zona Euro

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, marti, ca isi doreste ca Grecia sa ramana in Zona Euro.

Criza din Grecia ne indeparteaza de euro

Deteriorarea situatiei din Grecia pare sa indeparteze Romania de adoptarea monedei unice. in opinia guvernatorului Bancii Nationale, orizontul de timp este dupa anul 2025.

Pietele petrolului, lovite de criza din Grecia

Preturile petrolului au continuat sa scada miercuri din cauza temerilor provocate de criza datoriilor din Grecia si a declinului accentuat al pietei de capital din China. Traderii anticipeaza ca tendinta.

Teodorovici explica cum ar putea fi afectata Romania de criza din Grecia

Ministerul Finantelor a luat in calcul mai multe scenarii privind cresterea costurilor de finantare pentru Romania din cauza situatiei din Grecia, a declarat marti ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca este un cost suportabil.

Panica, principalul pericol pentru Romania in criza din Grecia

Primele semne ale problemelor de la Atena s-au facut simtite si la noi. BCR s-a asteptat ca euro ca aiba un salt spectaculos dupa referendum si a suspendat schimburile valutare electronice, masura ce a starnit panica. in plus, bursele din intreaga lume au inregistrat scaderi, euro si leul au pierdut din valoare raportate la dolar, iar cotatiile titeiului si a aurului s-au diminuat.

Leonard Orban, la RFI: Riscul ca Grecia sa paraseasca zona euro a crescut semnificativ, dar trebuie sa ramanem optimisti

Demisia ministrului grec de Finante faciliteaza negocierile Atenei cu creditorii sai, dar nu rezolva problema. Iata ce spune, la RFI, Leonard Orban, consilier pentru Afaceri Europene al presedintelui Klaus Iohannis. El precizeaza ca opinia sa personala este ca riscul ca Grecia sa paraseasca zona euro a crescut semnificativ, dar ca trebuie pastrat optimismul.

Care este pozitia presedintelui CE fata de criza din Grecia

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat, joi, ca acordul Greciei cu creditorii privind programul de reforme ar trebui sa includa si o intelegere referitoare la sustenabilitatea datoriilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )