Libnet.ro
UNICEF

06:30

Criza din Siria: Kurzii anunta ca pazirea prizonierilor ISIS nu mai este o prioritate, in timp ce trupele Turciei isi continua ofensiva

Hotnews Hotnews,
 Criza din Siria: Kurzii anunta ca pazirea prizonierilor ISIS nu mai este o prioritate, in timp ce trupele Turciei isi continua ofensiva

Fortele kurde au anuntat sambata ca pazirea miilor de prizonieri ISIS, detinuti in taberele din Siria, nu va mai fi prioritara, motivand prin faptul ca soldatii vor fi mobilizati pe front impotriva trupelor Turciei, relateaza The Guardian. Cititi si Americanii ar dori blocarea incursiunii militare a Turciei, in timp ce Ankara transmite ca nu se va opri. continuă pe Hotnews

Trump despre abandonarea aliatilor din Siria: Kurzii nu au ajutat SUA in al Doilea Razboi Mondial

Presedintele american Donald Trump a raspuns acuzatiilor potrivit carora Washingtonul ar fi abandonat aliatii kurzi din Siria spunand ca insurgentii kurzi nu au ajutat SUA) in cel de-al Doilea Razboi Mondial, mentionand in acest sens Debarcarea din Normandia, informeaza Mediafax citand cotidianul The Guardian.

Ofensiva turca in Siria: Ankara anunta primele victime

Un soldat turc a fost ucis si alti trei militari au fost raniti in luptele impotriva unei militii kurde in Siria, a anuntat vineri Ministerul Apararii turc, scrie Agerpres, citand France Presse. Sunt primele victime anuntate de Turcia in cadrul operatiunii sale Izvorul pacii declansate miercuri in nord-estul Siriei.

Putin cere retragerea din Siria a tuturor fortelor militare straine neautorizate

Toate fortele militare straine aflate in prezent in Siria care opereaza fara autorizarea guvernului .

Jens Stoltenberg, ingrijorat de ofensiva turca din Siria: Risca sa destabilizeze regiunea

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a precizat ca ofensiva armatei turce in Siria trezeste ingrijorari serioase cu privire la riscul destabilizarii regiunii, a cresterii tensiunilor si chiar a.

Republicanii vor sanctiuni impotriva Turciei pentru ofensiva militara din Siria

Senatorii republicani din Camera Reprezentantilor au anuntat ca intentioneaza sa propuna sanctiuni impotriva Turciei ca urmare a ofensivei militare declansate de Ankara in Siria, relateaza BBC News.

NATO indeamna Turcia la retinere in operatiunea din Siria

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a indemnat miercuri Turcia la retinere in operatiunea sa in Siria si sa nu compromita succesele realizate impotriva Statului Islamic SI), iar europenii au cerut o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU pe tema ofensivei, relateaza AFP.

Numarul victimelor provocate de ofensiva turca din Siria, in continua crestere

Victimele civile cresc in timp ce trupele turcesti inainteaza in nord-estul Siriei intr-o ofensiva impotriva luptatorilor kurzi sirieni. Observatorul sirian pentru drepturile omului din Marea Britanie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )