Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza francului: banca centrala a Elvetiei, gata sa intervina pe piata valutara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Criza francului: banca centrala a Elvetiei, gata sa intervina pe piata valutara

Banca centrala a Elvetiei este pregatita sa intervina pe piata valutara pentru a relaxa politica monetara, dupa ce a renuntat la plafonul minim de 1,2 franci/euro, a precizat Jean-Pierre Danthine, vicepresedintele institutiei, conform Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Nationala a Elvetiei, pregatita sa intervina pe piata valutara

Banca Nationala a Elvetiei BNS) este pregatita sa intervina pe piata valutara pentru a relaxa politica monetara, dupa ce, in 15 ianuarie, a eliminat pragul minim de 1,20 franci pentru un euro, a afirmat, marti, vicepresedintele Jean-Pierre Danthine, transmite Reuters, citat de Agerpres. Abandonarea pragului minim de 1,20 franci pentru un euro, stabilit in urma cu trei ani, a provocat o apreciere de 30% a francului elvetian in raport cu moneda euro si cu 25% fata de dolar. Mentinerea acestui prag ar fi costat institutia 100 miliarde de franci elvetieni 110,84 miliarde de dolari) pe luna, a avertizat recent Fritz Zurbruegg, membru al Board-ului BNS. Acesta a apreciat ca BNS ar putea lua in considerare stabilirea unui prag minim pentru un cos valutar alcatuit din euro si dolar.

Elvetia: Banca centrala vrea sa intervina pe piata valutara

Banca centrala a Elvetiei este pregatita sa intervina pe piata valutara pentru a relaxa politica monetara, dupa ce, la jumatatea lunii ianuarie, a renuntat la plafonul minim de 1,2 franci/euro, a declarat Jean-Pierre Danthine, vicepresedintele institutiei, citat de Reuters, relateaza Mediafax.

Criza francului elvetian continua. Reprezentatii BNR, audiati in Parlament in aceasta saptamana

Reprezentantii BNR ar putea fi audiati in parlament saptamina aceasta, in legatura cu criza francului elvetian. Banca Nationala a fost chemata sa isi exercite rolul de mediator intre banci si clienti.

Eurodeputat PNL: Actionarea in instanta a bancilor si judecarea cu celeritate, solutia la criza francului elvetian

Daniel Buda, eurodeputat PNL, a declarat, luni, ca solutia la criza francului elvetian este actionarea in instanta a bancilor si ii propune premierului sa adopte o ordonanta de urgenta care sa reglementeze judecarea cu celeritate a acestor cauze, astfel incat instanta sa poata decide plata creditului la nivelul contractului initial.

Ponta: PNL are o atitudine de extrema stanga fata de criza francului elvetian

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca PNL are o atitudine demagogica de extrema stanga fata de criza francului elvetian, el aratand ca, prin solutii legislative discutate cu BNR si FMI se poate ajunge la conturarea unui sistem de protectie fata de toate crizele financiare, transmit surse din presa.

Banca centrala a Chinei va continua sa investeasca in companiile italiene

Banca centrala a Chinei PBOC) va continua sa investeasca in companiile italiene, a afirmat guvernatorul PBOC, Zhou Xiachuan, intr-un interviu acordat publicatiei Corriere della Sera, transmite Reuters, conform Agerpres.

Banca Nationala, prinsa in corzi de criza francului elvetian

Banca Nationala a Romaniei BNR) a ajuns intre ciocan si nicovala, dupa ce FMI s-a declarat impotriva falimentului personal, iar deputatii ii cer sa arate cum s-a implicat in rezolvarea problemelor clientilor.

Conducerea BNR la cel mai inalt nivel, chemata la raport pe criza francului in Comisia Buget-Finante

Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor va convoca, pentru sedinta de miercurea viitoare, conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR) la cel mai inalt nivel pentru a da explicatii cum s-a implicat in criza creditelor in franci elvetieni, ce discutii a avut cu bancile comerciale si la ce solutii s-au angajat acestea.

Conducerea BNR, convocata la Comisia Buget-Finante pentru a da explicatii despre criza francului elvetian

Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor va convoca, in cadrul sedintei de miercurea viitoare, conducerea BNR la cel mai inalt nivel pentru a da explicatii cu privire la implicarea in criza creditelor in franci elvetieni, ce discutii.

Criza francului scoate baimarenii in strada. Ratele lunare catre banci sau dublat

Baia Mare se alatura romanilor din tara care au de suferit de pe urma crizei francului elvetian. Baimarenii care au credite contractate in franci elvetieni siu-au dat astazi, 25 ianuarie, intalnire in Parcul Mara din Baia Mare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )