Libnet.ro
UNICEF

07:00

MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

Adevărul Adevărul,
MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

18 cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat, in regim de urgenta, pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre romanii retinuti in Ungaria este soferul masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, in care erau 18 refugiati sirieni raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria. continuă pe Adevărul

Criza imigrantilor. MAE: 17 cetateni romani arestati si unul condamnat pentru trafic de persoane in Ungaria

Optsprezece cetateni romani au fost retinuti de autoritatile ungare, dintre care unul a fost chiar condamnat pentru trafic de persoane, potrivit informatiilor oferite de Ministerul Afacerilor Externe. Ultimul dintre cei retinuti este soferul roman al masinii gasite rasturnate pe autostrada M5, cu 18 refugiati sirieni, dintre care 10 erau raniti. MAE a precizat ca niciun cetatean roman nu a fost implicat in cazul camionului din Austria.

16 cetateni romani, retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane

16 cetateni romani au fost retinuti de autoritatile maghiare, fiind acuzati de trafic de persoane, informeaza Ministerul de Externe. Primii patru romani au fost retinuti miercuri, 26 august, iar alti 12 au fost retinuti joi, 27 august.

Mai multi romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane. Precizarile MAE

Patru romani au fost retinuti, vineri, de autoritatile ungare, pentru trafic de persoane, dupa ce, joi, au fost retinuti alti 12 cetateni romani, informeaza Ministerul de Externe MAE). in total, in Ungaria au fost retinuti 16 cetateni romani.

MAE confirma. 16 cetateni romani acuzati de trafic de persoane, in arestul politiei din Budapesta

16 cetateni romani se afla in arestul politiei din Budapesta cu propunere de arestare preventiva, fiind retinuti pentru trafic de persoane, dar niciunul dintre acestia nu a solicitat asistenta consulara,.

Ministerul Afacerilor Externe: 12 cetateni romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti de autoritatile ungare

12 cetateni romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti si audiati de autoritatile ungare, fiind propusa arestarea preventiva a acestora, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, citat de Agerpres.

16 romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane. Precizarile MAE

Patru romani au fost retinuti, vineri, de autoritatile ungare, pentru trafic de persoane, dupa ce, joi, au fost retinuti alti 12 cetateni romani, informeaza Ministerul de Externe MAE). in total, in Ungaria au fost retinuti 16 cetateni romani.

MAE: 12 romani, RETINUTI in Ungaria pentru trafic de persoane

12 cetateni romani, suspectati de trafic de persoane, au fost retinuti si audiati de autoritatile ungare.

Cel putin 16 romani arestati in Ungaria. Ei actionau drept calauze pentru imigranti ilegali

Cel putin 16 romani au fost arestati in Ungaria, sub acuzatia ca actionau drept calauze pentru imigranti ilegali. Romanii incercau sa treaca in Austria si transportau in jur de 100 de refugiati.

MAE: Cei 16 romani suspectati de trafic de persoane, retinuti de politia din Budapesta

Cei 16 romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti de organele de politie din Budapesta, se arata intr-un comunicat al MAE. in cursul zilei de vineri, 4 romani au fost audiati in acest caz.

Oscar Pistorius, condamnat pentru uciderea prietenei sale, ar putea fi eliberat conditionat

Iesirea anticipata din inchisoare a fostului campion paralimpic de atletism Oscar Pistorius, blocata saptamana trecuta de guvernul sud-african, va fi reexaminata pe 18 septembrie de o comisie pentru eliberari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )