Libnet.ro
UNICEF

11:00

Criza in justitie. Profesorii de la Facultatea de Drept din Bucuresti, solidari cu magistratii care protesteaza

Adevărul Adevărul,
Criza in justitie. Profesorii de la Facultatea de Drept din Bucuresti, solidari cu magistratii care protesteaza

Cadrele didactice ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti reafirma, printr-un comunicat de presa, ca independenta magistratilor este un element vital pentru existenta si functionarea statului de drept. continuă pe Adevărul

CRIZA iN JUSTITIE! Profesorii de DREPT se implica in scandalul OUG 7: Modificarea Legilor, menita sa subordoneze Parchetul General unor interese si sa rezolve conflicte personale

Profesorii de la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca riposteaza in cazul modificarilor aduse Legilor Justitiei prin OUG 7. Decanul Florin Streteanu transmite ca profesorii.

Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti cere ABROGAREA OUG prin care au fost modificate legile justitiei

Profesorii de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, in frunte cu decanul Flavius Baias, se solidarizeaza cu judecatorii si procurorii care contesta OUG 7, prin care au fost modificate.

Prima clasa n sistem dual n domeniul aerospatial din Bucuresti va fi nfiintata din toamna

Prima clasa de invatamant in sistem dual in domeniul aerospatial din Bucuresti va fi infiintata din aceasta toamna printr-un parteneriat intre ROMAERO S. si Colegiul Tehnic de Aeronautica Henri Coanda. incepand cu anul scolar 2019-2020, elevii care au finalizat clasa a VIII-a si opteaza pentru un domeniu tehnic vor putea candida pentru unul dintre cele 14 locuri disponibile pentru calificarea profesionala Lacatus constructii structuri aeronave.

Acuzatii grave de CORUPTIE la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti: S-au cumparat produse supraevaluate cu 1.100%

Acuzatii grave la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti. Fosta sefa a Serviciului de Achizitiia spitalului, Elena Faur, si fostul sef al Serviciului Administrativ, Claudiu Cristian.

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Ti se pare ireal!

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Se pare ca aceasta devenise din ce in ce mai serioasa, asa ca tanara se pregatea sa faca un.

Facultatea de Drept din Cluj, despre OUG 7: Este un demers menit sa rezolve conflicte personale intre detinatorii vremelnici ai unor functii de conducere

Decanul Facultatii de Drept din cadrul UBB Cluj, Florin Streteanu, semneaza un comunicat dat publicitatii potrivit caruia se manifesta solidaritatea fata de gestul magistratilor, dar se cere si aprogarea OUG 7/2019. Streteanu aminteste punctual si prevederile din ordonanta cu care nu este de acord.

Iulian are 61 de ani si e de ani buni in inchisoare. Barbatul din Bucuresti este un temut violator. Ascundea dupa gratii o cutie de ness care il ajuta sa stranga bani. Ce facuse de fapt

E incredibil ce ascundea in celula Iulian Fenzel, cunoscut drept avocatul infractorilor. Ingenios din fire, temutul violator in serie isi confectionase dintr-o cutie de ness o instalatie cu care fabrica.

Vamesii s-au dus la raioanele de parfumuri de la un centru comercial din Bucuresti. E ireal ce au gasit acolo. Erau cu miile

Inspectori din cadrul Directiei Regionale Vamale Bucuresti au confiscat, recent, peste 7. 700 de produse de infrumusetare susceptibile a fi contrafacute, dintre care mai mult de 5. 000 erau parfumuri inscriptionate.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 28 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,44 mg/l; pH 7,65; TURBIDITATE: 0,32. S2 - CLOR LIBER:0,43 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 27 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,62; TURBIDITATE: 0,43. S2 - CLOR LIBER:0,42 mg/l; pH.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )