Libnet.ro
UNICEF

09:00

Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti cere ABROGAREA OUG prin care au fost modificate legile justitiei

B1 B1,
Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti cere ABROGAREA OUG prin care au fost modificate legile justitiei

Profesorii de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, in frunte cu decanul Flavius Baias, se solidarizeaza cu judecatorii si procurorii care contesta OUG 7, prin care au fost modificate. continuă pe B1

Criza in justitie. Profesorii de la Facultatea de Drept din Bucuresti, solidari cu magistratii care protesteaza

Cadrele didactice ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti reafirma, printr-un comunicat de presa, ca independenta magistratilor este un element vital pentru existenta si functionarea statului de drept.

Facultatea de Drept din Cluj, despre OUG 7: Este un demers menit sa rezolve conflicte personale intre detinatorii vremelnici ai unor functii de conducere

Decanul Facultatii de Drept din cadrul UBB Cluj, Florin Streteanu, semneaza un comunicat dat publicitatii potrivit caruia se manifesta solidaritatea fata de gestul magistratilor, dar se cere si aprogarea OUG 7/2019. Streteanu aminteste punctual si prevederile din ordonanta cu care nu este de acord.

DNA ramne fara sefi n doua sectii importante din cauza Ordonantei care modifica legile justitiei. Conducerea Directiei avertizeaza Guvernul ca activitatea DNA va fi blocata si cere abrogarea OUG 7

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au respins joi, plangerile DNA fata de hotararile de incetare a delegarii pentru sefii a doua sectii importante din cadrul Directiei, ca efect al Ordonantei de modificare a legilor justitiei, care interzice delegarile in functie. Conducerea DNA anunta ca a avertizat Guvernul ca se va ajunge la blocarea activitatii DNA si ca i-a cerut premierului si ministrului Justitiei abrogarea Ordonantei de Urgenta 7.

Demers fara precedent! Tribunalul Bucuresti cere suspendarea activitatii SECTIEI SPECIALE pentru MAGISTRATI (VIDEO)

Tribunalul Bucuresti cere, joi, suspendarea activitatii Sectiei de anchetare a magistratilor pana la o decizie a Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Judecatorii cer abrogarea OUG 7 modificarea Legilor.

DNA cere abrogarea Ordonantei 7: Din data de 20 martie, doua sectii raman fara procurori sefi

DirectiaNationala Anticoruptie cere abrogarea Ordonantei 7, printr-un comunicat de presa. DNA trage un semnal de alarmareferitor la delegarile din aceasta institutie. La data de 27.

Tribunalul Bucuresti cere suspendarea activitatii sectiei care o ancheteaza pe Laura Codruta Kovesi

Tribunalul Bucuresti cere suspendarea activitatii sectiei care o ancheteaza pe Laura Codruta Kovesi. intr-un comunicat oficial, conducerea tribunalului sustine ca Sectia de Investigare a Magistratilor.

EFECTELE OUG 7: Doua sectii din cadrul DNA raman fara conducere. CSM respinge orice delegari pentru sefii DNA (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii respinge solicitarile privind prelungirea delegarilor in cazul sefilor din DNA, masura fiind o consecinta a intrarii in vigoare a OUG 7. Decizia a fost luata marti de.

EFECTELE OUG 7: Doua sectii din cadrul DNA raman fara conducere. CSM respinge orice delegari pentru sefii din DNA (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii respinge solicitarile privind prelungirea delegarilor in cazul sefilor din DNA, masura fiind o consecinta a intrarii in vigoare a OUG 7. Decizia a fost luata marti de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )