Libnet.ro
UNICEF

14:45

Criza paturilor ATI pentru pacientii cu COVID-19, la Iasi: Nu va primim. Este dramatic. Nu avem locuri

Hotnews Hotnews,
 Criza paturilor ATI pentru pacientii cu COVID-19, la Iasi: Nu va primim. Este dramatic. Nu avem locuri

Este dramatic, dar nu sunt locuri, nu avem. Acesta este raspunsul pe care il primesc de la spitalele din Iasi medicii din judetele invecinate care cauta cu disperare un pat liber ATI pentru pacienti cu COVID-19 in stare grava, scrie Ziarul de Iasi. Am apelat la toate spitalele din Botosani, Bacau, Piatra Neamt, Vaslui si Iasi. La toate spitalele din Iasi. Peste tot ni s-a spus ca nu au niciun loc liber, a spus Alexandru Calancea, managerul Spitalului Judetean Suceava, care are doar cinci paturi de terapie intensiva. continuă pe Hotnews

Criza locurilor ATI - medicii de la Spitalul Judetean Sibiu intubeaza pacientii COVID-19 si in Urgenta

Medicii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, unde exista sectie ATI pentru pacientii COVID-19, fac zilnic eforturi tot mai mari pentru a-i salva pe acesti bolnavi care au nevoie sa fie intubati si deja din luna septembrie ii intubeaza in Unitatea de Primiri Urgente, insa si asa pana acum au decedat sase infectati cu noul coronavirus, in UPU, au declarat luni, pentru Agerpres, directorii Florin Grosu si Liliana Coldea.

Spitalele din Alba nu mai au locuri libere la ATI pentru pacientii adulti infectati cu coronavirus. Mai sunt doar trei paturi la Pediatrie

Doar trei patru de ATI, destinate exclusiv copiilor, mai sunt disponibile vineri, 28 octombrie, in Alba, pentru pacientii diagnosticati cu COVID-19.

Prefectul de Sibiu ii cere scuze medicului caruia i-a reprosat ca face de minune judetul dupa ce a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID Ce spune despre criticile din spatiul public

Dupa ce i-a reprosat unui medic care a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID-19 ca face judetul de minune, prefectul judetului Sibiu, Mircea Cretu, spune ca i-a cerut scuze si califica totul drept o situatie regretabila. intrebat ce parere are despre reactiile pe care le-a provocat iesirea sa la adresa medicului, prefectul a dat un raspuns evaziv: Regret acest lucru. Acuma, intotdeauna daca gresesti, toata lumea o sa iti ceara maximul.

Pacientii cu covid sunt intubati la Spitalul Judetean Sibiu si la Urgenta

Medicii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, unde exista sectie ATI pentru pacientii COVID-19, fac zilnic eforturi tot mai mari pentru a-i salva pe acesti bolnavi care au nevoie sa fie intubati si deja din luna septembrie ii intubeaza in Unitatea de Primiri Urgente, insa si asa pana acum au decedat sase infectati cu noul coronavirus, in UPU, au declarat luni, pentru Agerpres, directorii Florin Grosu si Liliana Coldea, scrie g4media.

Veste mare pentru pacientii asigurati la CNAS. Vor beneficia gratuit de investigatii de screening

Camera Deputatilor a adoptat decizional un proiect de lege prin care pacientii asigurati prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pot beneficia gratuit, daca solicita acest lucru, de investigatii de screening din momentul incadrarii in grupul de risc sau in baza unei trimiteri de la medicul specialist.

Spitalul Judetean Timisoara va avea o unitate modulara cu paturi ATI pentru cazurile COVID-19, anunta managerul unitatii

Spitalul Judetean din Timisoara va avea in structura, in curand, o unitate modulara complet dotata, inclusiv cu paturi de terapie intensiva, pentru diagnosticul si tratamentul pacientilor cu COVID-19, a anuntat, sambata seara, managerul unitatii medicale, Raul Patrascu, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )