Libnet.ro
UNICEF

12:30

Veste mare pentru pacientii asigurati la CNAS. Vor beneficia gratuit de investigatii de screening

Antena3 Antena3,
Veste mare pentru pacientii asigurati la CNAS. Vor beneficia gratuit de investigatii de screening

Camera Deputatilor a adoptat decizional un proiect de lege prin care pacientii asigurati prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pot beneficia gratuit, daca solicita acest lucru, de investigatii de screening din momentul incadrarii in grupul de risc sau in baza unei trimiteri de la medicul specialist. continuă pe Antena3

Proiectul prin care pacientii asigurati la CNAS vor beneficia gratuit de investigatii de screening, adoptat

Camera Deputatilor a adoptat decizional un proiect de lege prin care pacientii asigurati prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) benficiaza gratuit de investigatii de screening la propria solicitare, din momentul incadrarii in grupul de risc sau in baza unei trimiteri de la medicul specialist.

Locuitorii unei comune din Salaj vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de petrol Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea prin care persoanele din comuna Marca, judetul Salaj, vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de.

Prefectul de Sibiu ii cere scuze medicului caruia i-a reprosat ca face de minune judetul dupa ce a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID Ce spune despre criticile din spatiul public

Dupa ce i-a reprosat unui medic care a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID-19 ca face judetul de minune, prefectul judetului Sibiu, Mircea Cretu, spune ca i-a cerut scuze si califica totul drept o situatie regretabila. intrebat ce parere are despre reactiile pe care le-a provocat iesirea sa la adresa medicului, prefectul a dat un raspuns evaziv: Regret acest lucru. Acuma, intotdeauna daca gresesti, toata lumea o sa iti ceara maximul.

Veste uriasa pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla chiar acum cu pretul petrolului

Veste pentru cei cu masini pe benzina si motorina: pretul petrolului este la minimul ultimelor trei saptamani pe fondul cresterii cazurilor de infectie cu COVID-19. Cazurile cresc, pretul petrolului scade. A ajuns la minimum ultimelor 3 saptamani Ieri, pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie era in scadere cu 3,52%, la 40,32 dolaribaril, dupa ce .

Veste proasta pentru acesti pensionari. Cine ramane fara bani de la stat

Printr-o noua miscare din partea gvernantilor, aflam ca o parte a pensionarilor s-ar putea sa ramana fara bani. Este vorba de cei care, acum la pensie, au facut parte din organele de represiune in perioada comunista. Pensionarii militari, activi ca organe de represiune, fara pensii Printre cei peste 3 milioane de pensionari exista o categorie .

Veste proasta pentru soferii de masini second hand. Ce s-a cerut acum

Mirosul gazelor de esapament este neplacut si nesanatos. Gazele sunt cunoscute pentru ca afecteaza fericirea, inteligenta si bunastarea generala a omului. Milioane de oameni din intreaga lume sunt nevoiti sa respire in fiecare zi fumuri nocive in timp ce isi desfasoara activitatea, spune ONU. Fie ca se indreapta spre munca, merg la scoala sau pur .

Camera Deputatilor: Pacientii asigurati vor beneficia de screening gratuit

Deputatii au adoptat, marti, un proiect de lege care le asigura pacientilor asigurati prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate dreptul la investigatii gratuite de screening. Cu 230 de voturi pentru si o abtinere, proiectul de lege a trecut de Parlament si merge la promulgare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )