Libnet.ro
UNICEF

05:15

Criza de personal la cel mai mare spital din Oltenia. O asistenta la 40 de bolnavi

Adevărul Adevărul,
Criza de personal la cel mai mare spital din Oltenia. O asistenta la 40 de bolnavi

La Spitalul Judetean din Craiova, medicii au devenit o raritate, iar asistentele sunt de negasit. Ion Cotojman, liderul de sindicat Unimedical, a declarat ca deblocarea posturile in unitatea spitaliceasca este pasul cel mai important pe care Ministerul Sanatatii trebuie sa il faca. continuă pe Adevărul

Tranzactie de 12,5 miliarde lire sterline in Marea Britanie: Deutsche Telekom si Orange vand cel mai mare operator mobil EE catre BT

Deutsche Telekom si Orange au ajuns la un acord cu grupul britanic de telecomunicatii BT pentru vanzarea EE - cel mai mare operator mobil din aceasta piata, valoarea tranzactiei fiind de 12,5 miliarde de lire sterline, se arata intr-un comunicat al Deutsche Telekom. Dupa finalizarea tranzactiei, BT va deveni cel mai mare operator de servicii de comunicatii integrate fixe si mobile din Marea Britanie, la care Deutsche Telekom va fi cel mai mare actionar individual cu 12% din actiuni.

Cel mai mare atac cibernetic din sectorul asigurarilor

Compania de asigurari Anthem, a doua ca marime din Statele Unite, a dezvaluit miercuri seara ca a fost victima a ceea ce se crede a fi cel mai mare atac cibernetic din acest sector. in urma atacului, au fost expuse.

Exportul de energie din 2014, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Volumul de energie exportata anul trecut de tara noastra, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Actorul Jamie Dornan, desemnat cel mai sexy barbat din lume

Actorul Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour, relateaza Metro. Jamie Dornan, in varsta de 32 de ani, protagonistul.

UE si SUA au reluat negocierile pentru cel mai mare acord de liber-schimb

UE si SUA au reluat ieri dimineata, la Bruxelles, negocierile pe marginea celui mai mare acord de liber-schimb din lume, un proiect in discutie de peste un an si jumatate, care a provocat multa neincredere in Europa, informeaza AFP, conform Agerpres.

Inflatia din Rusia a urcat in ianuarie la cel mai inalt nivel din ultimii sapte ani

Inflatia anuala din Rusia a accelerat in ianuarie peste asteptari, de la 11,4% la 15%, atingand cel mai ridicat nivel din 2008. Acest lucru are loc in conditiile in care preturile de consum au urcat puternic.

Hafthor Julius Bjornsson, Muntele din Urzeala Tronurilor, a devenit cel mai puternic viking din istorie

Hafthor Julius Bjornsson, mult mai cunoscut ca Muntele din serialul Urzeala Tronurilor, a castigat titlul de Cel mai puternic viking din lume, dupa ce a reusit sa care un trunchi de copac de 650 de kilograme, potrivit Mashable. com.

Tranzactie de miliarde in Marea Britanie: cel mai mare operator mobil, EE, a fost cumparat de BT

Compania britanica BT a semnat deja un contract cu Orange si Deutsche Telekom prin care achizitioneaza cel mai mare operator de telefonie mobila din Marea Britanie, EE. Suma tranzactiei e de 16. 7 miliarde de euro.

Devalizarea industriei vasluiene. Cum a transformat Omar Hayssam cel mai mare combinat de fibre sintetice din Moldova in ruine

Zona industriala a municipiului Vaslui, care absorbea aproape intreaga forta de munca a orasului a ajuns o ruina, marii colosi industriali fiind falimentati in urma unor privatizari controversate. De notorietate este prabusirea celui mai mare combinat de fire si fibre sintetice, Moldosin SA, dupa ce a ajuns in mainile controversatului Omar Hayssam.

VIDEO: Samsung Xcover 3 vrea sa fie cel mai rezistent telefon din lume. Vezi cand va fi lansat

XCover 3 de la Samsung va fi un telefon cu rezistenta sporita la socuri, la apa si la temperaturi extreme. Noul smartphone va fi lansat undeva in a doua jumatate a anului 2015 si va avea standard IPS67, potrivit GSM Arena. Pe scurt, cu noul XCover poti face poze sub apa la adancimi de maxim un metru si poti face scufundari aproape jumatate de ora fara ca telefonul sa aiba disfunctionalitati de display.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )