Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tranzactie de miliarde in Marea Britanie: cel mai mare operator mobil, EE, a fost cumparat de BT

Adevărul Adevărul,
Tranzactie de miliarde in Marea Britanie: cel mai mare operator mobil, EE, a fost cumparat de BT

Compania britanica BT a semnat deja un contract cu Orange si Deutsche Telekom prin care achizitioneaza cel mai mare operator de telefonie mobila din Marea Britanie, EE. Suma tranzactiei e de 16. 7 miliarde de euro. continuă pe Adevărul

Tranzactie de 12,5 miliarde lire sterline in Marea Britanie: Deutsche Telekom si Orange vand cel mai mare operator mobil EE catre BT

Deutsche Telekom si Orange au ajuns la un acord cu grupul britanic de telecomunicatii BT pentru vanzarea EE - cel mai mare operator mobil din aceasta piata, valoarea tranzactiei fiind de 12,5 miliarde de lire sterline, se arata intr-un comunicat al Deutsche Telekom. Dupa finalizarea tranzactiei, BT va deveni cel mai mare operator de servicii de comunicatii integrate fixe si mobile din Marea Britanie, la care Deutsche Telekom va fi cel mai mare actionar individual cu 12% din actiuni.

Cel mai mare atac cibernetic din sectorul asigurarilor

Compania de asigurari Anthem, a doua ca marime din Statele Unite, a dezvaluit miercuri seara ca a fost victima a ceea ce se crede a fi cel mai mare atac cibernetic din acest sector. in urma atacului, au fost expuse.

UE si SUA au reluat negocierile pentru cel mai mare acord de liber-schimb

UE si SUA au reluat ieri dimineata, la Bruxelles, negocierile pe marginea celui mai mare acord de liber-schimb din lume, un proiect in discutie de peste un an si jumatate, care a provocat multa neincredere in Europa, informeaza AFP, conform Agerpres.

Criza de personal la cel mai mare spital din Oltenia. O asistenta la 40 de bolnavi

La Spitalul Judetean din Craiova, medicii au devenit o raritate, iar asistentele sunt de negasit. Ion Cotojman, liderul de sindicat Unimedical, a declarat ca deblocarea posturile in unitatea spitaliceasca este pasul cel mai important pe care Ministerul Sanatatii trebuie sa il faca.

Devalizarea industriei vasluiene. Cum a transformat Omar Hayssam cel mai mare combinat de fibre sintetice din Moldova in ruine

Zona industriala a municipiului Vaslui, care absorbea aproape intreaga forta de munca a orasului a ajuns o ruina, marii colosi industriali fiind falimentati in urma unor privatizari controversate. De notorietate este prabusirea celui mai mare combinat de fire si fibre sintetice, Moldosin SA, dupa ce a ajuns in mainile controversatului Omar Hayssam.

Exportul de energie din 2014, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Volumul de energie exportata anul trecut de tara noastra, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Ce nationalitate au turistii straini care vin in cel mai mare numar in Romania

Turistii din America de Nord si de Sud, Asia si Africa au fost mai multi cu 30% anul trecut in Romania, dar europenii ocupa 92% din total, Bucurestiul si marile orase fiind principalele atractii, in timp ce litoralul strange doar 1,6% dintre turistii straini, iar in Delta ajung doar 0,7%.

Ce-a fost si ce-a ajuns cel mai mare combinat siderurgic din tara: la 14 ani de la privatizare, fostul Sidex Galati se chinuie sa supravietuiasca

Multi ani declarata gaura neagra a bugetului statului, combinatul din Galati a fost privatizat aproape pe gratis si daruit indianului Mittal, unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei. De cinci ani, ArcelorMittal Galati merge in pierdere, numarul salariatilor a ajuns la putin peste 7. in 2013, au fost raportate cele mai mari pierderi.

Staples cumpara Office Depot pe 6,3 miliarde dolari

Staples Inc. , cel mai mare furnizor american de articole de birotica, isi preia rivalul Office Depot Inc. in cadrul unei tranzactii de 6,3 miliarde dolari, in numerar si actiuni.

Nivel-record de incidente antisemite in Marea Britanie

Incidentele antisemite au atins un nivel record anul trecut in Marea Britanie, potrivit unui raport al organizatiei Community Security Trust, care subliniaza ca numarul incidentelor a crescut de peste doua ori in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )