Libnet.ro
UNICEF

22:15

Criza pe piata interbancara. Leul a luat-o razna dupa demisia lui Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Criza pe piata interbancara. Leul a luat-o razna dupa demisia lui Mihai Tudose

Leul se depreciaza rapid pe piata interbancara dupa ce principalul partid de guvernamant a luat decizia surprinzatoare de a-si demite al doilea guvern la doar sase luni de la schimbarea lui. continuă pe Antena3

Elena Udrea, atac la Liviu Dragnea dupa demisia lui Tudose: Omul e incurabil! Speranta e la cei din PSD

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. A cazut Guvernul Tudose, al doilea prim-ministru al Securitatii dupa Grindeanu, pus si dat jos de Dragnea in.

Liviu Plesoianu, mesaj dur dupa demisia lui Mihai Tudose

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose, amintind de faptul ca nu a votat acest Executiv. Sunt PERFECT impacat cu mine insumi! in data de 26 iunie,.

Ce trebuie sa faca presedintele Iohannis, dupa demisia lui Mihai Tudose

Adresa oficiala privind demisia premierului Mihai Tudose va ajunge marti la Administratia Prezidentiala, a informat luni seara Guvernul intr-un comunicat. Premierul Mihai Tudose si-a inaintat.

Liviu Dragnea, dupa demisia lui Mihai Tudose: Nu se mai putea continua asa. Am avut mana foarte proasta, nu numai in propunerile de premier

Liviu Dragnea a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre demisia lui Mihai Tudose si reprosurile care i s-au adus. Liderul PSD afirma ca exista o stare de conflict intre partid si Executiv, si chiar mai.

Comitetul Executiv al PSD se intruneste astazi pentru a nominaliza un nou premier, dupa demisia lui Tudose

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi, de la ora 11:00, pentru a nominaliza un alt premier dupa ce Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului partidului.

Comitetul Executiv al PSD se intruneste astazi pentru a nominaliza un nou premier, dupa demisia lui Tudose

ACTUALIZARE 11:27 Paul Stanescu, intrebat daca va fi premier: Nu-mi doresc acest lucru si nu o sa se intample Vicepremierul Paul Stanescu a ajuns la sediul PSD, pentru sedinta CExN, el spunandu-le jurnalistilor ca nu isi doreste sa fie premier si, prin urmare, nici nu se va intampla acest lucru. --------- Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi, de la ora 11:00, pentru a nominaliza un alt premier dupa ce Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului partidului.

Comitetul Executiv al PSD s-a intrunit astazi, dupa demisia lui Tudose

ACTUALIZARE 14:19 Olguta Vasilescu: Ma bucur de nominalizarea Vioricai Dancila Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca se bucura ca Viorica Dancila a fost nominalizata pentru functia de premier si a precizat, intre altele, ca aceasta a spus ca va continua legile justitiei. *ACTUALIZARE 11:52 Olguta Vasilescu, inaintea sedintei CEx: Eu si doamna Firea am spus ca nu ne dorim functia de premier *ACTUALIZARE 11:27 Paul Stanescu, intrebat daca va fi premier: Nu-mi doresc acest lucru si nu o sa se intample.

Dragnea, despre miscarea pe care o va face Iohannis dupa demisia premierului: Trebuie sa fiu realist si corect... (VIDEO)

Dupa ce si-a demis al doilea guvern intr-un an, PSD se vede pus din nou in situatia de a face o propunere de premier care trebuie sa fie acceptata de presedintele Klaus Iohannis. Asta in .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )