Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce trebuie sa faca presedintele Iohannis, dupa demisia lui Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Ce trebuie sa faca presedintele Iohannis, dupa demisia lui Mihai Tudose

Adresa oficiala privind demisia premierului Mihai Tudose va ajunge marti la Administratia Prezidentiala, a informat luni seara Guvernul intr-un comunicat. Premierul Mihai Tudose si-a inaintat. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, mesaj dur dupa demisia lui Mihai Tudose

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose, amintind de faptul ca nu a votat acest Executiv. Sunt PERFECT impacat cu mine insumi! in data de 26 iunie,.

Liviu Dragnea, dupa demisia lui Mihai Tudose: Nu se mai putea continua asa. Am avut mana foarte proasta, nu numai in propunerile de premier

Liviu Dragnea a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre demisia lui Mihai Tudose si reprosurile care i s-au adus. Liderul PSD afirma ca exista o stare de conflict intre partid si Executiv, si chiar mai.

Dragnea, despre miscarea pe care o va face Iohannis dupa demisia premierului: Trebuie sa fiu realist si corect... (VIDEO)

Dupa ce si-a demis al doilea guvern intr-un an, PSD se vede pus din nou in situatia de a face o propunere de premier care trebuie sa fie acceptata de presedintele Klaus Iohannis. Asta in .

Criza pe piata interbancara. Leul a luat-o razna dupa demisia lui Mihai Tudose

Leul se depreciaza rapid pe piata interbancara dupa ce principalul partid de guvernamant a luat decizia surprinzatoare de a-si demite al doilea guvern la doar sase luni de la schimbarea lui.

Elena Udrea, atac la Liviu Dragnea dupa demisia lui Tudose: Omul e incurabil! Speranta e la cei din PSD

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. A cazut Guvernul Tudose, al doilea prim-ministru al Securitatii dupa Grindeanu, pus si dat jos de Dragnea in.

Sondaj: Ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD, daca partidul ii retrage sprijinul lui Mihai Tudose?

PSD a castigat alegerile din 2016, dar in numai un an a schimbat deja un prim ministru, Sorin Grindeanu, dupa ce o prima nominalizare pentru postul de premier - Sevil Shhaideh - fusese respinsa. In aceste conditii, daca PSD ii retrage acum sprijinul lui Mihai Tudose, iar acesta demisioneaza, ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Mihai Tudose

Subiectul legat de criza politica din Romania si demisia lui Mihai Tudose a ajuns in presa internationala. Premierul Romaniei demisioneaza dupa ce social-democratii si-au retras.

ALDE a luat act de demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru

ALDE a luat act de demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru, ca urmare a retragerii sprijinului politic de catre PSD, a declarat Daniel Chitoiu, Secretar General al ALDE, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Ministrul Muncii, despre demisia lui Mihai Tudose: A colaborat mai prost cu partidul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a vorbit despre demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. Ministrul a precizat ca a avut o comunicare foarte buna cu Tudose. Chiar a fost un premier implicat. Nu.

Prima vizita a unui lider nipon in Romania: Prim-ministrul Japoniei Shinzo Abe se intalneste cu presedintele Iohannis/ Acesta trebuia sa se intalneasca marti si cu premierul Tudose

Prim-ministrul Japoniei Shinzo Abe soseste in Romania intr-o vizita de lucru iar marti va fi primit la Cotroceni de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita in Romania a unui premier japonez. Shinzo Abe vine insotit de o delegatie de reprezentanti a peste 30 de companii japoneze. Acum trei zile, Biroul de presa al Guvernului informa ca si prim-ministrul Mihai Tudose se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu premierul japonez. Intrebarea care se pune este daca Shinzo Abe se va intalni cu cineva din Guvern in conditiile crizei politice generata de demisia premierului Tudose de luni seara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )