Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza politica majora in Marea Britanie: Ministrul de Externe a demisionat la cateva ore dupa plecarea si a celui pentru Brexit

B1 B1,
Criza politica majora in Marea Britanie: Ministrul de Externe a demisionat la cateva ore dupa plecarea si a celui pentru Brexit

Marea Britanie trece printr-o criza politica majora dupa ce premierul Theresa May a reusit sa obtina o intelegere negociata intens cu ministrii sai privind Brexitul. Ministrul de Externe, Boris Johnson. continuă pe B1

Marea Britanie: Ministrul pentru Brexit, David Davis, a demisionat

Ministrul pentru Brexit David Davis a demisionat din guvernul britanic, anunta BBC. Demisia lui vine la cateva zile dupa ce Theresa May a asigurat suportul cabinetului pentru planul de Brexit, in ciuda criticilor ca era moale si ca, in realitate, e un un Brexit doar cu numele. Luni, May urmeaza sa le prezinte parlamentarilor britanici propunerile privind o zona de liber schimb pentru marfuri.

Marea Britanie: Boris Johnson a demisionat din guvern

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a demisionat luni din functie, parasind si el guvernul dupa fostul ministru pentru Brexit, David Davis, la doar cateva zile dupa ce premierul Theresa May si-a asigurat sprijinul - obtinut cu greu - din partea principalilor ministri cu privire la strategia de iesire din UE, anunta Reuters.

Ministrul de externe Boris Johnson a demisionat

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, a demisionat astazi, a anuntat biroul de presa al premierului Theresa May, transmite Reuters.

intamplare FARA PRECEDENT in Marea Britanie: Un medic a ramas fara slujba, dupa ce a zis ca sexul unui om este determinat prin nastere

Doctorul David Mackereth, in varsta de 55 de ani din Marea Britanie, acuza National Health Service ca i-a incalcat dreptul la libertatea de expresie dupa ce a fost dat afara pentru ca a sustinut ca.

Marea Britanie: O femeie si-a vandut toata averea pentru a-si organiza inmormantarea. Ce a aflat la putin timp dupa

Julie Shann, o femeie de 55 de ani din Marea Britanie trece prin momente grele dupa ce i-a vandut toata averea pentru ca doctorii i-au spus ca este pe moarte. Britanica si-a vandut pana si bijuteriile.

TRAGEDIE in Marea Britanie: Un student la medicina s-a SINUCIS dupa un mesaj pe Facebook

Un student al Facultatii de Medicina din Swansea, Marea Britanie, s-a sinucis dupa ce a publicat din greseala, pe o retea sociala, un mesaj privat. Potrivit autoritatiilor mesajul continea informatii.

A murit una dintre cele doua persoane otravite in Marea Britanie

Una dintre cele doua persoane otravite cu neurotoxina Noviciok, in Marea Britanie, a murit. Potrivit autoritatilor din Regat, femeia in varsta de 44 de ani a murit duminica seara la spital, iar a doua.

Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Marea Britanie

Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Birmingham. Acesta va fi al treilea oras din Marea Britanie spre care compania ofera conexiune directa din Cluj, dupa Londra Luton si Doncaster/Sheffield.

Marea Britanie: Jeremy Hunt, numit ministru de Externe n locul lui Boris Johnson

Ministrul britanic al Sanatatii, Jeremy Hunt, a fost numit luni seara in functia de ministru al Afacerilor Externe, dupa demisia euroscepticului Boris Johnson, aflat in dezacord cu orientarea premierului Theresa May in privinta Brexit, a anuntat Downing Street, conform AFP.

Demisie SOC in guvernul condus de Theresa May: E tot mai putin probabil ca Marea Britanie sa PARASEASCA Uniunea Europeana

Demisie de ultima ora in guvernul condus de Theresa May. David Davis, ministrul britanic pentru Brexit, si-a prezentat demisia pe fondul dezacordului sau fata de pozitia sefei sale in legatura cu procesul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )