Libnet.ro
UNICEF

18:30

Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Marea Britanie

Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Birmingham. Acesta va fi al treilea oras din Marea Britanie spre care compania ofera conexiune directa din Cluj, dupa Londra Luton si Doncaster/Sheffield. continuă pe Wall-Street Ro

Wizz Air lanseaza curse noi din Chisinau spre cinci destinatii din Europa

Compania low cost Wizz Air mai aduce o aeronava la Chisinau si lanseaza cinci curse noi spre Europa. Astfel, pana la sfarsitul acestui an, vor fi lansate zboruri directe spre orasele Memmingen Germania), Dortmund Germania), Copenhaga Danemarca), Paris Beauvais Franta) si Bruxelles Charleroi Belgia).

Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa si principalul transportator aerian din Romania, anunta astazi lansarea unei noi rute din Cluj - Napoca spre Birmingham, conform comunicatului remis redactiei.

Wizz Air anunta o noua cursa aeriana in Romania. Preturile pornesc de la 99 de lei

Compania aeriana Wizz Air va lansa, din 16 decembrie, o cursa ruta regulata, Cluj-Napoca Birmingham Marea Britanie), cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, in zilele de miercuri si.

Wizz Air a lansat patru rute noi din Bucuresti

Compania aeriana low-cost Wizz Air a lansat, in primele sase luni aleanului, patru rute noi din Bucuresti catre Goteborg, Nisa, Kutaisi si Atena. Totodata, compania a crescut frecventele pentru 8 curse populare din Bucuresti, in 2018. Anul acesta, Wizz Air ofera mai mult de 4,2 milioane de locuri la vanzare, spre 47 de destinatii din 20 de tari, cu tarife ce incep de la doar 39 de lei.

REVOLTA in randul MAGISTRATILOR dupa modificarea CODURILOR PENALE: Se iNCALCA cel putin noua articole din Constitutie

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania atrage atentia asupra consecintelor nefaste pe care modificarile cu privire la reducerea termenelor de prescriptie aduse Codului penal le pot avea asupra modului in.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )