Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Criza Simonei Halep a adus bani celor mai curajosi pariori

Online Sport Online Sport,
Criza Simonei Halep a adus bani celor mai curajosi pariori

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros intr-o maniera entuziasmanta. Momentele dificile, in care s-a aflat la un pas de eliminare, au adus castiguri unor pariori extrem de curajosi si inspirati, pesite-ul de pariuri online Betano. com. continuă pe Online Sport

Curg laudele la adresa Simonei Halep: E rapida si mai agresiva decat altele

Fosta jucatoare belgiana de tenis Kim Clijsters o vede favorita pe Simona Halep la castigarea titlului la Roland Garros, desi preferata ei este daneza Caroline Wozniacki.

Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea Simonei Halep in sferturi la Roland Garros. Este foarte important sa nu se imbete cu apa rece

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiza a parcursului Simonei Halep la Roland Garros, dupa calificare sa in sferturile competitiei. Este foarte important ca Simona sa nu se imbete cu.

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

Cuvinte mari la adresa Simonei Halep. Cum a fost caracterizat jocul romancei de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, fara a pierde vreun set in aceasta competitie.

Novak Djokovic, spectator de lux la antrenamentul Simonei Halep. Cum a fost surprins tenismenul (FOTO)

Simona Halep a avut parte de spectatori de lux, la antrenamentul de duminica. Campionul de anul trecut de la Roland Garros, Novak Djokovic, a urmarit de pe banca antrenamentul romancei. inaintea.

Topul celor mai urmarite seriale ale lunii mai: Pro TV domina pe toate categoriile de public

Luna mai a aratat o dominatie din partea Pro TV, cu cele trei seriale ale sale, pe toate categoriile de public, Las Fierbinti fiind mereu varful de lance.

Forbes: Manchester United a depasit Real Madrid in topul celor mai valoroase cluburi

Manchester United a devenit cel mai valoros club din fotbalul european, detronand liderul Real Madrid a fost pe primul loc in ultimele patru sezoane). In acest moment, galacticii se afla pe trei - au fost devansati si de rivalii de la FC Barcelona, conform clasamentului stabilit de revista economica americana Forbes.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )